ESTRELLA DE COMPRES

Mariah Carey passeja per Barcelona

La cantant sorprèn amb un evident augment de pes que es contradiu amb les imatges que publica a les xarxes

 

 

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

"¡Mariah plis!" I Mariah firma un autògraf i encara un altre al primer paper que li ofereixen, mentre els guardaespatlles que acompanyen Mariah Carey es comencen a posar nerviosos i protegeixen l'estrella mentre els telèfons no deixen de gravar l'escena.

I el que més sorprèn d'aquesta trobada fortuïta en ple passeig de Gràcia de Barcelona dilluns a la nit és l'evident sobrepès de Mariah Carey, que qüestiona les imatges que publica la diva al seu compte d'Instagram. Per això molts usuaris de les xarxes la tornen a acusar dels seus abusos amb el Photoshop i d'amagar el seu verdader cos. 

A l'estrella, de 47 anys, se l'ha vist amb un 'look' força rocker, amb pantalons texans amb brodats, samarreta blanca i jaqueta de cuir negra. També amb unes enormes ulleres de sol, una brusa transparent amb estampat felí, pantalons ajustats i sabates amb taló, aferrada al braç d'un amic.

Notícies relacionades

La imatge contrasta amb la publicada recentment per l'artista al seu Instagram en què es fotografia amb una de les samarretes que ven, en edició limitada, amb la seva imatge i l'arc de sant Martí amb motiu de la celebració del World Pride.  

Encara que a Barcelona se l'ha vist sola i sense els bessons que va tenir amb Nick Cannon, Monroe i Moroccan, sembla que la intèrpret i la seva última conquista, el ballarí Bryan Tanaka, s'han donat una segona oportunitat. Aquest retorn es produeix unes setmanes després de la seva ruptura, i que l'estiu passat se n'anés en orris el compromís de la cantant amb el multimilionari australià James Packer.