CASAMENT CIVIL

Melissa Jiménez i Marc Bartra es casen aquest diumenge

La parella ha demanat a amics i família que el regal de casament sigui una donació al projecte Per als Valents d'ajuda a nens amb càncer

lmmarco38910650 marc bartra y melissa jimenez instagram m jimenez170616130337

lmmarco38910650 marc bartra y melissa jimenez instagram m jimenez170616130337

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Aquest diumenge a la tarda, Marc Bartra, l'exdefensa blaugrana de 26 anys que ara juga a les files del Borussia Dortmund, es casa amb la periodista esportiva Melissa Jiménez, de 29. Serà a la finca Bell Racó d'Argentona, al Maresme, un edifici històric envoltat de jardins. Dissabte hi haurà una festa precasament a l'Hotel W de Barcelona.

"Estic desitjant que arribi el dia del casament, em fa moltíssima il·lusió. Ja està tot preparat i em sento molt feliç. I en Marc se sent igual, com és lògic. Serà una cerimònia civil i estarem envoltats d'amics i família", ha explicat la jove en un acte per promocionar la plataforma d'allotjaments AIRBNB.

VESTIT DE ROSA CLARÁ

Sense voler entrar en els detalls, ha assegurat que el vestit de Rosa Clará que lluirà en l'enllaç és "preciós" i que la filla de la parella, la Gala, tindrà un paper petit en la cerimònia. "La Gala encara és molt petita i no entén res del casament, però per descomptat tindrà un paper molt important en aquest dia tan especial per a nosaltres. Espero que es posi el vestit que li tenim preparat perquè sempre va amb pantalons. El que sí vam tenir molt clar des del primer moment és que no volem regals, i per això vam decidir que els nostres convidats donin diners a l'hospital de Sant Joan de Déu on atenen nens que pateixen càncer. És una pena, ho passen malament, igual que els seus pares ", ha explicat.

Efectivament, en la targeta enviada pels contraents als seus convidats es llegeix: "Ens faria molt feliços que el nostre regal fos la vostra col·laboració amb el projecte Per als Valents". En la mateixa invitació es facilita un número de compte bancari, perquè els seus familiars i amics ingressin els diners destinats a l'entitat privada sense ànim de lucre d'aquest centre. 

Com s'indica a la seva pròpia web, Per als Valents té el suport de la Fundació Privada Leo Messi, Fundació del FC Barcelona i IESE. Busca la construcció d'un centre per tractar i investigar el càncer infantil, així com reduir l'impacte emocional en nens i famílies. De moment, la campanya ja ha recollit 4,3 milions d'euros.

COMIAT DE SOLTERS

Notícies relacionades

Marc Bartra i Melissa Jiménez també han tingut el seu comiat de solters. Fa uns dies, ella se'n va anar amb la seva germana i uns amics a celebrar el seu comiat al Marroc. "Va ser molt divertit, ens ho vam passar molt bé, semblàvem les noies de 'Sexe a Nova York', aquest viatge no se m'oblidarà en tota la meva vida. En Marc ara està fent el mateix amb els seus amics a Eivissa", ha explicat.

La periodista ha recordat que "ja està tot superat" al preguntar-li com es trobava en Marc després de l'atemptat de l'11 d'abril contra l'autobús del seu actual equip, el Borussia Dortmund, quan es disposava a jugar contra el Mònaco en quarts de la Champions League. El defensa va haver de ser operat d'urgència per corregir la fractura del radi del braç dret. "Gràcies a Déu no va passar res. Tots dos som molt positius, i ens hem recolzat molt. Estem molt tranquils vivint a Alemanya, encara que confio que en algun moment tornem a Espanya, però no tenim cap pressa, igual que augmentar la família. Tot al seu temps".

Temes:

Marc Bartra