ENLLAÇ MEDIÀTIC

Així serà el casament de Risto Mejide i Laura Escanes

La parella es casarà el 20 de maig en una masia a Argentona

zentauroepp37293999 risto mejide y laura escanes foto instagram170511195901

zentauroepp37293999 risto  mejide  y  laura  escanes  foto instagram170511195901
zentauroepp37294021 risto  mejide  y  laura  escanes  foto instagram170511195913

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Ja fa més d’un any i mig que el presentador d’'All you need is love o no', Risto Mejide, de 42 anys, va pujar a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona per sorprendre la seva jove nòvia Laura Escanes,  de 21, i  demanar-li que es casés amb ell. La data elegida s’acosta. Serà dissabte que ve, dia 20, a Argentona (Maresme).     En aquest temps, tots dos han demostrat fins a l’excés el profund amor que senten l’un per l’altre. Sobretot la jove, que no ha deixat de compartir els detalls del seu enllaç amb els seus seguidors a través de les xarxes i del seu canal de Youtube.  

A ‘PLANETA CALLEJA’  

«És l’home de la meva vida. I tant me fa el que ens digueu. Soc feliç. Som feliços. I ho serem sempre. A l’Àfrica i on sigui», és el contundent missatges que va penjar Escanes a Instagram el 3 de febrer. Precisament, la parella és la protagonista del programa de Cuatro Planeta Calleja que s’emet aquesta nit (21.30 hores) i en el qual van a buscar un tauró blanc en aigües de Sud-àfrica.

Pel que fa al casament, la jove s’ha encarregat d’anar-ne desgranant els detalls, l’última vegada amb un reportatge a la revista ¡Hola! inclòs. La bloguera ha explicat fins i tot com són les invitacions, que ella mateixa ha dissenyat, amb flors naturals, segells i llaços: «Estan tan personalitzades, que per a mi és una cosa superromàntica, tenen molta màgia. Totes les invitacions tenen el #toelrrato, que, òbviament, no hi podia faltar», ha escrit al seu perfil d’Instagram, el mateix en el qual promociona el seu últim videoblog. «#toelrrato és una frase que vam començar a dir quan vam començar a sortir junts. Sempre dèiem: ‘Ens estimarem toelrato, junts toelrato’. És una frase que hem fet molt nostra».

El compte enrere està en marxa per a un enllaç que tindrà com a escenari la masia Mas Cabanyes. Es tracta d’un palauet renaixentista construït el 1568, situat a Argentona i amb frondosos jardins. Fins allà es desplaçaran dissabte que ve els promesos i els seus gairebé 500 convidats, alguns d’ells cares molt conegudes.  

La parella va descobrir l’estiu passat la finca, quan van assitir al casament d’uns amics, «És una masia preciosa i a més és propietat d’uns amics nostres. Quan la vam anar a visitar ja no vam voler veure cap lloc més», ha explicat la nòvia a la revista a la qual ha venut l’exclusiva de la cerimònia.

DOS VESTITS DE NÚVIA

Notícies relacionades

Tal com s’ha encarregat també d’anticipar, portaràdos vestits de Rosa Clará. «Em fa molta il·lusió perquè sempre havia volgut que em vestís ella», ha comentat la jove, sense avançar res més. «No vull que Risto ho sàpiga». 

Les seves dames d’honor seran les seves cinc millors amigues i Julio, el fill de Mejide, de 7 anys, serà l’encarregat de portar les aliances (fetes amb or fos de les seves famílies), no obstant, a escassos dies del casament, els nòvios encara no han decidit qui seran els padrins. «Sé que un amic de Risto és l’encarregat d’entregar-me el ram i llegir-me el poema, però estic lluitant perquè el meu germà sigui el meu padrí», ha afirmat ella.