REACCIÓ AÏRADA

David Bustamante esclata: "¡Està patint una nena!"

"Deixeu les famílies. Al nostres pares, els esteu matant a poc a poc", assegura el cantant

David Bustamante, davant tanta pressió, ha demanat als mitjans respecte per a la seva família. / EUROPA PRESS VÍDEO

2
Es llegeix en minuts

David Bustamante ha acabat cedint a la pressió mediàtica a la qual està sent sotmès des que es va saber la seva separació de Paula Echevarría i aquest divendres ha explotat per demanar privacitat i respecte als reporters que diàriament s'esperen davant la casa que va compartir amb l'actriu i la seva filla, Daniela, de 8 anys.

"¡Per favor. Deixeu les famílies! Esteu fent patir les persones. No hi haurà més declaracions. Està patint una nena, els nostres pares, els esteu matant a poc a poc. De veritat. Deixeu-nos viure tranquils. No és normal, sembla que hem fet una barbaritat. Ens veurem i ja vindreu a demanar, que potser no som tan generosos, tan amables i tan educats com hem sigut sempre. Ser una mica com s'ha de ser", ha dit des del seu vehicle a la sortida de la vivenda.

LA COMUNIÓ, A L'HORITZÓ

En les últimes setmanes el cantant càntabre, de 35 anys, i l'actriu asturiana, de 39, són el focus central de la premsa rosa -la seva ruptura després d'11 anys de matrimoni va fer bingo a totes les portades-. La crisi de la parella sembla que venia de lluny i, a falta d'una confirmació o un desmentiment per part dels interessats que no arriben, tot són conjectures. I és que ja ho va dir Paula el primer dia: "Tranquils, que això va per llarg". A l'horitzó més immediat ara hi ha la comunió de Daniela, el 6 de maig, i ja es fan tota mena d'especulacions sobre la presència del pare (o no) aquell dia, perquè Bustamante té prevista una actuació al Festival Internacional de la Cançó de Gibraltar el mateix dia.

Notícies relacionades

Mentrestant, la presència de fotògrafs i periodistes que fan guàrdia dia i nit a les portes del domicili familiar ha acabat molestant seriosament el cantant, que fa uns dies ja va mostrar el seu enuig als mitjans. "Ens coneixem des de fa més de 15 anys i l'home que esteu descrivint els últims dies a la premsa no el reconec. No soc cap delinqüent", va assegurar a San Vicente de la Barquera, on va passar uns dies amb la seva filla per Setmana Santa. La nena va anar amb la seva mare a Candás (Astúries) la resta de les vacances.

Per la seva banda, Paula no dubtava a comentar també en la presentació del seu perfum: "Mai permetré que facin mal a David. És el pare de la meva filla i la persona que estimo". Era la reacció a les informacions publicades en què s'assegura que la protagonista de 'Velvet' li hauria donat un ultimàtum al seu marit perquè estava descontenta amb "les companyies" del cantant, però deixant clar que no es tracta d'una tercera persona pel mig. "Quan tinguem alguna cosa decidida, ho sabreu", deia llavors. Però la decisió es fa esperar.