SEGONS UNA REVISTA AUSTRALIANA

Kylie Minogue, ¿d'Andrés Velencoso al príncep Andreu?

La revista 'New Idea' afirma que s'han tornat "inseparables" des que la cantant va trencar amb l'actor Joshua Sasse

minoguemontaje

minoguemontaje

1
Es llegeix en minuts

Perplexitat davant les informacions que arriben des d'Austràlia, en què es relacionaria sentimentalment la cantant Kylie Minogue i el príncep Andreu d'Anglaterra. D'acord amb 'New Idea', tots dos, que mantenen una relació d'amistat des de fa anys, s'haurien tornat inseparables des que l'artista va posar punt final al seu compromís amb Joshua Sasse, actor de 29 anys.Joshua Sasse, actor de 29 anys Hauria sigut l'exmarit de Sarah Fergusson el que s'hauria preocupat de la seva amiga després de la ruptura del seu compromís matrimonial el mes de febrer passat, moment en què haurien començat a sortir amb regularitat. "En aquests moments són inseparables. Andreu està 100% enamorat", va dir una font a la publicació.

La revista afirma que el germà mitjà del príncep Carles, de 57 anys, es va posar en contacte amb l'actriu, de 48, per mostrar-li el seu suport després que s'acabés la relació amb l'intèrpret de Westminster (Londres), de qui, per cert, no hem tornat a tenir notícia.

Joshua (a la foto superior, amb la cantant australiana, el mes d'octubre passat) ha deixat d'estar a la primera línia del famoseig i semblaria centrat en la gravació de la seva última sèrie, 'No Tomorrow'.

¿AL CASAMENT DE PIPA MIDDLETON?

Notícies relacionades

"Andreu i Kylie són amics pròxims. Es diu que es coneixen des de fa anys i Kylie té una llarga relació amb la família reial britànica", va afegir un altre informador. Fins i tot s'especula sobre la presència de la cantant en el casament de Pipa Middleton com a convidada del fill de la reina Isabel d'Anglaterra. Així mateix, a principis d'aquest any, Minogue va rebre el premi de la Societat Britànica-Austràlia de mans del príncep Felip, una cerimònia privada en què els membres de la reialesa van donar el vistiplau a la relació.

¿Kylie, la nova princesa anglesa? Serà qüestió de temps confirmar si són especulacions o rumors amb fonament, i si passem d'Andrés Velencoso al príncep Andreu...

Temes:

Kylie Minogue