12 d’ag 2020

Anar al contingut

'HACKERS' A L'ATAC

Filtrats els nus de Miley Cyrus i altres celebritats

Les estrelles de Hollywood s'han convertit en víctimes perfectes dels atacs informàtics

Filtrats els nus de Miley Cyrus i altres celebritats

Des de fa temps i amb més o menys impunitat, les estrelles de Hollywood s'han convertit en les víctimes perfectes dels 'hackers' que es dediquen a airejar les seves intimitats publicant, en la majoria dels casos, fotografies d'índole sexual. La cantant Miley Cyrus, les actrius Kate Hudson i Rodario Dawson i les models Suki Waterhouse i Ski Waterhouse són algunes de les últimes damnificades.

Les fotos de l'exnena Disney i de la resta de famoses han sigut difoses al portal 'Celeb Gihad', que anteriorment ja havia fet el mateix amb instantànies de les actrius Emma Watson i Amanda Seyfried. A les fotos, Cyrus, de 24 anys, apareix en una sauna reclinada, despullada i ensenyant els pits. En altres imatges també es mostra canviant-se de roba. És d'esperar que les damnificades emprenguin accions legals.

Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Kate Upton, Avril Lavigne, McKayla Maroney, Scarlett Johansson i Ariana Grande, entre moltes altres celebritats, ha vist exposada la seva vida íntima a les xarxes.

CONDEMNATS

El febrer passat, un 'hacker' va ser condemnat a nou mesos de presó per piratejar els comptes d'una trentena de celebritats, entre les quals hi havia Jennifer Lawrence. L'actriu també va ser una de les víctimes de Ryan Collins, que va piratejar els comptes d'iCloud d'un centenar de famoses i que va ser condemnat a 18 mesos de presó. 

El 2012, Christopher Chaney, el 'hacker' informàtic que va airejar fotos i altres documents de Scarlett Johansson i Christina Aguilera va ser condemnat a 10 anys de presó. Chaney, de 36 anys, es va declarar culpable dels càrrecs que pesaven contra ell per robatori d'identitat, escoltes il·legals i accés indegut a un ordinador protegit.