NOVA TROBADA

Enric d'Anglaterra viatja a Toronto per veure la seva nòvia

Tot sembla indicar que ella ja s'està preparant per formar part de la família reial britànica

lmmarco36207266 files  this combination of file photos created in london on 170414125535

lmmarco36207266 files this combination of file photos created in london on 170414125535 / FREDERIC J BROWN

1
Es llegeix en minuts

Enric d'Anglaterra, de 32 anys, i la seva nòvia, l'actriu nord-americana Meghan Markle, de 35, viuen de moment cadascú en un costat de l'Atlàntic, així que intenten quadrar agendes per estar junts. El fill petit de Carles d'Anglaterra i Diana de Gal·les ha organitzat una escapada aquesta Setmana Santa per poder veure l'actriu a Toronto, on ella roda la sèrie televisiva 'Suits'.

Segons informen diversos mitjans britànics, Enric d'Anglaterra va arribar al Canadà dimecres passat per passar uns dies amb ella.

L'última vegada que van estar junts va ser quan la intèrpret va viatjar a finals del mes de març a Londres i se la va poder veure pels voltants del palau de Kensington. La parella va fer llavors també una visita al Museu d'Història Natural. A principis del mes de març, van anar junts al casament a Jamaica d'un dels millors amics del príncep, cosa que era la primera confirmació oficial de la parella.

ELLA TANCA EL SEU BLOG PERSONAL

El palau de Kensington va confirmar que Enric anirà el 20 de maig al casament de Pippa Middleton, germana de la duquessa de Cambridge, amb James Mathews. Qui previsiblement no hi anirà és Meghan Markle, probablement per evitar que tots dos es converteixin en el centre d'atenció.

Notícies relacionades

La parella va començar la relació l'estiu passat, i la confirmació es va produir al novembre amb un comunicat emès per Enric d'Anglaterra en un moviment poc usual en les cases reials europees, que només confirmen relacions quan hi ha data de casament fixat. Al comunicat, Enric demanava "respecte" als mitjans.

Tot sembla indicar que ella ja s'està preparant per formar part de la família reial britànica. Així almenys s'interpreta que Meghan Markle hagi tancat després de tres anys el seu blog personal, 'The tig', una web d'estil de vida en què abordava temes de moda, bellesa, viatges o gastronomia.