ARTISTA ENFADAT

David Bustamante: "No soc cap delinqüent"

El cantant acaba de fer les seves primeres declaracions sobre el possible divorci amb Paula Echevarría

 

  / DAVID CASTRO

2
Es llegeix en minuts

La pressió ha superat David Bustamante. Des que Paula Echevarría digués dimecres passat que a casa seva «passaven coses» i que ni ella ni el seu marit dirien res sobre una ruptura que pel que sembla ja fa temps que es forjava, la bola s’ha anat fent més gran. Tant que, després de passar, segons les revistes del cor, «una de les pitjors setmanes de la seva vida», el cantant David Bustamante ha decidit trencar el seu silenci i parlar sobre el judici sumaríssim que segons la seva opinió estan fent alguns mitjans i en els quals apareix com el dolent d’un pel·lícula que va començar molt ensucrada.

En declaracions ahir, dimarts, al programa Sálvame Limón, Busta afirma que no reconeix la persona de la qual parlen els mitjans, en els quals se l’ha arribat fins i tot a qüestionar com a marit. «No soc jo», va assegurar, visiblement molest amb tot el que està passant. «¡Ja n’hi ha prou, no soc cap delinqüent! Esteu dibuixant un personatge que al·lucino i que jo no conec. M’esteu deixant per terra la imatge. Crec que no m’ho mereixo, em coneixeu des de fa 15 anys», s’ha lamentat l’exconcursant del programa Operación Triunfo a la sortida de su casa seva. «Ja està bé», insistia un Bustamante que està passant uns dies a San Vicente de la Barquera.

Paula Echevarría, de 39 anys, va deixar en l’aire la qüestió de la seva ruptura matrimonial amb un «el temps ho dirà» i va sortir plorant dimecres passat a la presentació en un hotel de Madrid del seu perfum, Sensuelle, on va intentar mantenir-se ferma després que saltés la notícia de la seva ruptura. Aquell dia l’actriu no va entrar a desmentir ni tampoc a confirmar res. «Algunes de les coses que s’han dit són veritat i altres no ho són», va explicar. I va assegurar que continuava «estimant moltíssim» Bustamante i demanava respecte pel bé de la filla de tots dos, Daniela, de vuit anys.

Notícies relacionades

SITUACIÓ INSOSTENIBLE / Tal com van publicar la setmana passada totes les capçaleres del cor, «la situació entre ells dos és insostenible. Tots dos fa anys que intenten salvar el seu matrimoni, però ja és impossible. La Paula no pot més. Els desacords per part de tots dos cada vegada són més habituals i a ella no l’acaben de convèncer algunes companyies i comportaments del David. S’estimen molt però en aquest punt és impossible i es mereixen ser feliços».

Al llarg d’aquests dies en diversos mitjans s’han anat aportant dades que desmenteixen la imatge de parella perfecta que tots dos han mantingut i que era molt atractiva per a les firmes que han comptat amb la protagonista de la sèrie Velvet com a imatge.