MALES RELACIONS

La família de George Michael treu el seu nòvio de la casa del cantant

Les germanes de l'artista han decidit posar a la venda la vivenda pels mals records que guarden

 

  / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

Quatre mesos després de la mort de George Michael i pocs dies després de celebrat el seu funeral en la intimitat, la família del cantant ha invitat l'estilista Fadi Fawaz a abandonar la residència de Regent's Park on vivia des que va començar a sortir amb el músic.

Segons el 'Daily Mail', les germanes de l'artista, Melanie i Yioda, han decidit posar a la venda la vivenda, valorada en uns sis milions d'euros, pels mals records que guarden del lloc on l'estrella pop va viure els seus pitjors anys de consum de drogues i alcohol. La família vol desfer-se també de la mansió d'Oxfordshire, on va ser trobat mort pel perruquer el matí de Nadal, i l'ha posat a la venda. Per començar, han canviat el pany.

La família està disposada a mantenir la mansió de Highgate, valorada en uns 13 milions d'euros, i llogar-la a "diplomàtics i visitants rics" per 30.000 euros al mes, segons la publicació. Els encarregats de mantenir el patrimoni del músic han estat assegurant els seus actius, que rondarien els 122 milions d'euros.

Notícies relacionades

Segons el diari 'The Sun', Fadi Fawaz està tocat. "Estima la casa de Regent's Park, de la qual guarda molt bons moments viscuts amb George" i per un altre costat ja s'especula amb la possibilitat que hagi rebut una oferta milionària per escriure un llibre en què expliqui la seva relació amb l'artista. En les seves últimes declaracions, Fawaz va explicar que estava desitjant "girar full". 

Fadi Fawaz, que tampoc va estar al funeral del cantant per decisió de la família, va ser interrogat per la policia per aclarir el que va passar en les últimes hores abans de la mort del cantant el 25 de desembre. Segons l'autòpsia, Michael va morir per causes naturals mentre dormia per un problema cardiovascular. Tenia 53 anys.