DECLARACIONS A 'SÁBADO DELUXE'

Olfo Bosé sobre la seva germana Bimba: "Jo em pensava que se salvaria"

"Ens coneixíem molt bé, em segueix coneixent", va assegurar el jove visiblement emocionat

olfo-facebook

olfo-facebook

1
Es llegeix en minuts

Bimba Bosé ha deixat una empremta forta i inesborrable en la vida dels seus familiars i en la de moltes persones. El seu germà Olfo Bosé es va asseure ahir a la nit al plató de ‘Sábado Deluxe’ per explicar com ha passat aquestes setmanes sense ella i com intenta superar-ho.

Olfo no és el primer membre de la família Bosé que ha anat al programa a parlar sobre com està intentant superar aquests durs moments en la seva vida: la seva àvia Lucía va estrenar el renovat programa fa poques setmanes.

La matriarca del clan Bosé va explicar en aquella entrevista com s'estan refent de la tràgica mort de Bimba i el que ella havia fet durant aquest temps. Cada membre de la família ha portat la pèrdua de Bimba d'una manera diferent i Olfo va explicar que encara plora i pateix per la mort de la seva germana.

El jove va anar al programa vestit amb una samarreta estampada amb la imatge de la model desapareguda. "La meva germana i jo ens coneixíem molt bé, em segueix coneixent", va declarar, i és que els germans es tenien un immens afecte i s'avenien molt.

Notícies relacionades

Olfo va reconèixer a ‘Sábado Deluxe’ que tenia esperances que la seva germana es recuperés: "Jo pensava que se salvaria", va assegurar, i va apuntar, emocionat, que ell seguia sentint-la a prop, en cada petit detall.

El germà de Bimba va comentar també com era actualment la relació amb la seva àvia i amb el seu oncle Miguel Bosé. I és que fa un temps, Olfo va anar a aquest mateix programa per parlar del seu oncle, a qui no va deixar en gaire bon lloc, i això fa fer que la seva relació amb ell i amb la seva àvia es veiés deteriorada.