ÚLTIM ADEU

George Michael, enterrat tres mesos després de morir

El funeral, celebrat aquest dimecres, ha sigut estrictament privat

michael2

michael2

1
Es llegeix en minuts

George Michael ha sigut enterrat finalment aquest dimecres, tres mesos després de morir, en la intimitat més estricta. El funeral, tal com ha especificat la família en un comunicat, ha tingut lloc al barri londinenc de Highgate, on vivia l'artista.

Notícies relacionades

"Confirmem que el funeral del cantant George Michael ha tingut lloc avui. La família i els amics més pròxims s'han reunit per a la petita cerimònia privada per dir adeu al nostre estimat fill, germà i amic. La família de George Michael vol agrair a tots els seus fans arreu del món per tots els missatges d'amor i suport. Demanem privacitat i respecte perquè puguem continuar amb la nostra vida privada, lluny de la intromissió dels mitjans de comunicació", deia el text.

L'AUTÒPSIA

El funeral ha trigat tant a celebrar-se per l'espera dels resultats concloents de les proves realitzades al cos, que va ser trobat pel seu nòvio al seu domicili el 25 de desembre passat. Els forenses van acabar determinant que les causes de la mort de l'artista eren naturals i que George Michael va morir als 53 anys a causa d'una cardiopatia.