UN EDÈN PER INSPIRAR-SE

Barack Obama es retira al paradís tahitià de Marlon Brando

L'expresident s'estarà un mes al 'resort' per escriure les seves memòries

 

 

1
Es llegeix en minuts

Des que Donald Trump va arribar a la Casa Blanca, Barack Obama ha decidit disfrutar de la vida que no va poder fer durant els seus vuit anys al capdavant de la presidència dels Estats Units. Després de passar uns dies amb la seva dona, Michele, a l'illa privada de Richard Branson al Carib, ara la seva última escapada, aquesta vegada en solitari, ha sigut a l'illa de Tetiaroa, a Tahití, on s'allotja en un 'resort' construït a l'illa que va comprar l'actor Marlon Brando Marlon Brandoi que disposa de tota mena de luxes.

"Has de venir a aquest lloc i veure'l amb els teus propis ulls", deia l'actor per promocionar l'atol polinesi on va arribar el 1960 per rodar la pel·lícula 'Motí a la Bounty' i que poc després va adquirir per viure allunyat del bullici de Hollywood.

Seguint el consell de la mítica estrella, i rere els passos d'altres celebritats, Obama té previst estar-se durant un mes al complex i aprofitar-ho per escriure les seves memòries. Es tracta d'un paratge idíl·lic en què es pot disfrutar d'una piscina privada, 'spa' i practicar diversos esports nàutics. Considerat un dels millors 'resorts' del Pacífic, compta amb l'avantatge de tenir un accés difícil ja que s'ha de fer en un vol privat de 20 minuts des de l'aeroport de la capital de la Polinèsia Francesa.

Notícies relacionades

El complex disposa de vil·les de luxe amb uns preus que oscil·len entre els 2.600 euros -en una 'suite' per a una persona i per dues nits en temporada baixa- i els 12.300 euros -fins a un màxim de sis inquilins en una vil·la durant 5 nits- en temporada alta, taxa a part. El complex funciona gràcies a l'energia solar i l'oli de coco, i té un sofisticat sistema de refrigeració a base d'aigua del mar. 

El matrimoni Obama ha firmat un estratosfèric contracte amb l'editorial Penguin-Random House per escriure les seves memòries pel qual cobraran la xifra rècord de 60 milions d'euros, encara que la parella pensa treballar en aquests llibres per separat.