25 ANYS D''INSTINT BÀSIC'

Sharon Stone, en 10 frases

L'actriu assegura haver tingut més amants que Caterina de Rússia

jgblanco35075910 actress sharon stone during public act on wednesday  aug  10160901171929

jgblanco35075910 actress sharon stone during public act on wednesday aug 10160901171929 / JORDAN STRAUSS

2
Es llegeix en minuts
JUDITH C. CLAVAIN / BARCELONA

La pel·lícula ‘Instint bàsic’, dirigida per Paul Verhoeven i protagonitzada per Sharon Stone i Michael Douglas, compleix 25 anys.

Després del film, la vida de l'actriu nord-americana, que ara té 59 anys, va canviar radicalment. Fins al moment, havia aconseguit petits papers en pel·lícules com ‘Stardust Memories’, el seu debut, o ‘Above the Law’, en què fa d'esposa de Steven Seagal. Però, arran del famós film, Stone es va convertir en una ‘sex symbol’ dels 90. 

Des d'aleshores, Sharon Stone ha utilitzat la posició privilegiada que li ha donat la seva professió per donar visibilitat a diferents causes. Entre els seus molts projectes solidaris, l'actriu ha destacat en la lluita contra la sida. El 2013, va ser guardonada per la seva gran implicació en aquesta causa.

1. "Jo sola puc fer tan poc. Aquesta plaga és massa per a nosaltres. L'única oportunitat és que tots els ciutadans del món lluitem junts”.

La reconeguda bellesa de Hollywood deu bona part del seu atractiu al seu alt coeficient intel·lectual (150), que la col·loca entre les actrius més intel·ligents del món.

2. “Soc una rata de biblioteca que va haver d'usar la seva intel·ligència per ser sexi”.

ENVELLIR A HOLLYWOOD

Precisament per la seva bellesa i el seu caràcter efímer, la vellesa és una cosa a què l'actriu ha dedicat nombroses reflexions:

3. “Hi va haver un moment aels meus 40 que em vaig posar a la cambra de bany amb una ampolla de vi, vaig tancar la porta i em vaig dir: no sortiré fins que no accepti completament la manera com em veig en aquests moments”.

4. “La idea que ser jove és l'única cosa que et fa ser bella o atractiva simplement no és veritat. Jo no vull ser un 'bellesa eterna'. Vull ser una dona que és el millor que puc ser a la meva edat”. 

5. “El secret per envellir bé és divertir-se. Envoltar-se de bons amics i desfer-se de la gent negativa i dels mals hàbits”. 

6. “A les dones amb por a envellir els diria que maduressin”. 

Les relacions sexuals de la protagonista d'‘El especialista’ han sigut sempre objecte d'interès degut, sense cap mena de dubte, al profund erotisme que l'envolta. Ella mateixa presumeix d'haver tingut més amants que Caterina de Rússia. Fins i tot el mateix Michael Douglas va confessar: "No hi ha home que no vulgui entrar en ella. Però se sap molt bé que és dificilíssim sortir-ne". No és estrany llavors que, sobre sexe, l'actriu també hagi tingut molt a dir:

7. “El sexe és perfecte quan el cos està supeditat a l'esperit”.

8. “No crec que Hollywood estigui obsessionat amb el sexe. Crec que és ridícul pretendre que no és tothom qui està obsessionat amb el sexe. ¿No pensem en el sexe cada 20 segons? Si no tinguéssim sexe, no hi hauria un futur”.

9. “Mai he vist porno. No m'interessen les experiències sexuals dels altres. Només les meves”.

VA DEBUTAR AMB WOODY ALLEN

Notícies relacionades

Sobre els seus inicis, Stone ha explicat en nombroses ocasions com es va sentir durant el seu debut en la pel·lícula ‘Records’ de Woody Allen:

10. “Estava a ‘Records’ de Woody Allen el 1980. Era només en una petita part i ni tan sols arribava a parlar, però vaig sentir que estava en una pel·lícula real i em dirigia a on sempre havia volgut estar”.