RELACIÓ CONSOLIDADA

Així és Nina Agdal, el nou afer de Leonardo DiCaprio

La 'top model' danesa va tenir uns inicis complicats i va arribar a obsessionar-se amb l'aparença del seu físic

ninaagdalfotodestacada

ninaagdalfotodestacada

2
Es llegeix en minuts
JAHMILA CANALE / EL PERIÓDICO

Nina Agdal és una model danesa de 24 anys, nascuda a Copenhaguen el 26 de març del 1992. El 2012 va posar per a la revista 'Sports Illustrated' en la seva edició de banyadors i va ser guardonada com a 'principiant de l'any'. Ha treballat per a diverses marques prestigioses com Calzedonia, Macy's, Naf Naf, 'New Yorker' o Victoria's Secret a través de la cèlebre agència de models Elite Model Management. 

Últimament aquesta rossa sensacional s'ha deixat veure amb l'actor Leonardo DiCaprioLeonardo DiCaprio, que mai desaprofita una oportunitat en els afers del cor. Segons sembla, Nina i Leo van tenir una cita romàntica en un exclusiu restaurant de Los AngelesFa uns mesos ja corrien rumors sobre aquesta relaciórumors relació quan se'ls va enxampar junts en una platja de Malibú, tot i que ha sigut fa poc quan s'han deixat veure junts de manera oberta.   

LLUITADORA 

La 'top model', d'1,76 metres, a més de ser un 'àngel' de Victoria's Secret, és una lluitadora. Segons va declarar en una entrevista amb la revista 'Maxim', els seus inicis en el món de la moda van ser durs i sacrificats. Va arribar als EUA amb 40 dòlars a la butxaca, un anglès deficient i l'adreça d'un apartament de models. Res més.

OBSESSIONADA AMB LA SEVA IMATGE 

Sumat a tot això, en els primers anys de la seva professió, va desenvolupar una obsessió pel seu físic i per practicar esport,  ho va portar a l'extrem sense donar ni un minut de descans. Fins i tot els seus amics van arribar a preocupar-se, segons ha explicat ella a la revista. Ara segueix practicant esport però de manera més moderada. Com es pot observar a la seva pàgina d'Instagram va canviant els exercicis per veure més resultats. Malgrat realitzar molt exercici admet que no pot menjar tot el que li agradaria. 

SEGUIDA I CRITICADA 

Nina es va veure ficada en una polèmica quan, en declaracions a la revista 'W,' va dir que "no llegia llibres", només revistes. Això li va comportar crítiques de molta gent, que la va titllar d'inculta i d'haver presumit de la seva ignorància.

La model també ha participat en la comèdia 'Entourage' amb un paper petit secundari. També és molt activa a les seves xarxes socials. Moltes vegades la premsa s'ha fet ressò de les seves publicacions per pujar fotos i vídeos molt sensuals

NOIS SEGURS I DIFÍCILS 

Notícies relacionades

En una altra entrevista per a la publicació 'Askmen', Nina va afirmar que li agraden els nois "segurs de si mateixos, que la facin riure i que l'hi posin una mica difícil". ¿Serà el cas de Leonardo DiCaprio? La veritat és que l'actor no es caracteritza precisament per haver estat amb poques noies. De fet, és precisament el 'solter d'or' de Hollywood, havent mantingut relacions curtes i llargues amb nombroses celebritats, la gran majoria models: la primera coneguda va ser Kristen Zang, el 1996, una model i actriu nord-americana amb qui va durar menys d'un any.

EL PRESENT DE DICAPRIO 

Des d'aleshores se l'ha relacionat amb moltes altres 'top models' i famoses, com Gisele Bündchen, la model israeliana Bar Rafaeli, la russa Ane Vytalitsyana, la cèlebre actriu de 'Gossip Girl', Blake Livley, la model australiana Erin Heatherton, l'alemanya Toni Garrn, la cantant Rihanna, amb qui va mantenir una espècie de relació oberta i una altra model anomenada Kelly Rohrbach. I seguint en la seva línia de relacions amb rosses i esveltes (la majoria), DiCaprio està cada vegada més a prop de tenir una relació seriosa amb Nina Agdal, amb qui ja es deixa veure en públic sense cap tipus d'obstacle, encara que tampoc se sap quant pot durar.