Leonardo DiCaprio

El senyor prefereix les rosses

Només fa quatre mesos que està amb Kelly Rohrbach però potser és aquesta la melena daurada definitiva en què s'enredarà l'actor. Ja li ha demanat la mà

TONI GARN. Maniquí també, aquesta alemanya. Un anyunits (2013) i adéu siau.

TONI GARN. Maniquí també, aquesta alemanya. Un anyunits (2013) i adéu siau.

2
Es llegeix en minuts
ELOY CARRASCO

Les xafarderies de Hollywood han començat a fer sonar les campanes de casament per a un dels homes que fins ara semblaven més reticents a renunciar a la seva envejada solteria. Leonardo DiCaprio, el senyor que les prefereix rosses i si pot ser models, pel que sembla ha demanat matrimoni a Kelly Rohrbach, una bellesa genuïnament americana, longilínia, de somriure encisador i, per descomptat, mestressa d'una llarga melena daurada, com totes les nòvies que se li han conegut a l'actor. Gisèle Bundchen i Bar Refaeli han sigut les més famoses i duradores.

Notícies relacionades

Leo ja no és un xaval -el mes que ve fa 41 anys-, però mai ha tingut pressa per retirar-se dels carrers i entregar-se a la pau d'una llar conjugal. Segons notícies destil·lades aquesta setmana pels que coneixen les aventures amoroses dels famosos, DiCaprio i Rohrbach sopaven en un restaurant italià de Nova York, bevien vi negre i, segons les confidències, ell li va demanar que passessin junts la resta dels seus dies, suggeriment que ella va rematar amb un petó, cosa que sembla un sí. Així ho van recollir E! News i OK Magazine citant un amic de la parella. «Ell no ho havia planejat, simplement va sorgir», va dir la font, que va afegir que l'atreviment de l'intèrpret de Titanic es va veure mogut per la «connexió intel·lectual» que ha sorgit entre tots dos, malgrat que surten des de fa tan sols quatre mesos. L'interès comú per l'«escalfament global» «la lluita contra la pobresa» ha unit els seus cors, segons va revelar l'informant.

D'ell, fantàstic actor i reconegut calavera, se saben moltes coses des que va aparèixer a les pantalles per primera vegada ja fa més de dues dècades. Fins i tot se sap que potser està més a prop que mai de l'Oscar, que se li resisteix més que una dona morena, gràcies al seu paper a El renacido, pel·lícula encara no estrenada i dirigida per Alejandro González Iñárritu. Kelly Rohrbach, en canvi, és una nouvinguda al paper cuixé. Té 25 anys i quatre germans, és de Connecticut i la seva família regenta un gran negoci de distribució de peix i marisc a Pittsburgh. Graduada en teatre per la Universitat de Georgetown, ha estudiat interpretació a Londres i ha aparegut en breus papers en algunes sèries, com Dos hombres y medio. També és una excel·lent jugadora de golf. Es va fer famosa -abans que se sabés que anava del braç del bell Leo, clar- pel número anual dedicat als banyadors de la revista Sports Illustrated, on Kelly va ser considerada «la principiant de l'any». Li queden bé els banyadors, i ho sap, com ho demostra el seu compte d'Instagram.