DESPRÉS DE MIG ANY JUNTS

DiCaprio, de nou en el mercat

L'actor i la model Kelly Rohrbach, la pròxima Pamela Anderson de la nova pel·lícula de 'Los vigilantes de la playa', ja només són amics

montajedicaprioefeafp

montajedicaprioefeafp

1
Es llegeix en minuts

Sis mesos després de la primera imatge junts, Leonardo DiCaprio i Kelly Rohrbach han decidit posar fi a la seva història d'amor. Ha sigut la revista 'US Weekly' l'encarregada de confirmar la ruptura entre l'actor, de 41 anys, i la model de 'Sports Illustrated', la que fins ara havia sigut la vuitena rossa de la seva vida. "Van trencar fa més d'un mes. Va ser de mutu acord. Tenen horaris de treball molt intensos i moltes coses per afrontar en la seva vida en aquests moments. Necessiten agafar-se un descans. Segueixen sent amics i parlen, però s'ha acabat", ha assegurat una font pròxima a la parella.   

Finalitza així una nova relació per al quatre vegades nominat a l'Oscar, convertit, sense cap mena de dubte, en un dels solters més cobejats de Hollywood. El protagonista de 'El Renacido', cinta d'Alejandro González Iñárritu, i la jove model alemanya, de 25 anys, van ser vistos per primera vegada junts a la festa posterior als Premis CFDA celebrats a Nova York, el mes de juny passat.

Des d'aleshores, se'ls ha pogut veure en diferents actes públics, com el US Open, celebrat al setembre.

ÚLTIMA FOTO JUNTS

L'última instantània de la parella va ser feta el dia d'Acció de Gràcies, l'últim dijous de novembre.

Una relació molt breu, però que li ha servit a Rohrbarch per posicionar-se en la indústria de Hollywood.

Fa pocs dies que ha saltat la notícia del fitxatge de l'espectacular model per encarnar el personatge de Pamela Anderson, C. J. Parker, a la pel·lícula basada en la sèrie 'Los vigilantes de la playa'. 

Notícies relacionades

"Una agradable benvinguda a Kelly Rohrbach a la nostra família de 'Los vigilantes de la playa' en l'icònic paper de C.J. Parker. És intel·ligent, dura i divertida. Com ens agrada. Prepara't, món, no podem esperar per portar-vos a la nova generació de 'Los vigilantes de la playa'. Us divertireu", ha escrit Dwayne Johnson 'La Roca', convertit en el portaveu oficial de la pel·lícula.

El 'reboot' de la mítica sèrie dels anys 90 està protagonitzat per Dwayne Johnson i Zac Efron i serà dirigit per Seth Gordon.