DISTANCIAMENT

La família de George Michael exclou el nòvio del cantant del funeral

"Ho estan portant en el més absolut secret, però jo no sé res", afirma Fadi Fawaz

 

 

1
Es llegeix en minuts

La família del cantant George Michael no compta amb l'exparella del músic, el perruquer Fadi Fawaz, per a l'enterrament. Fawaz, que va ser qui va trobar mort el músic el 25 de desembre, ha declarat al diari 'The Sun' que no sap res del sepeli, que tindrà lloc al cementiri de Highgate, al nord de Londres. “¿El funeral? La veritat és que no us puc respondre, perquè tot ho estan portant en el més absolut secret. L'únic que sé és que s'hauria hagut de celebrar ja fa molt de temps, s'ha suspès i reprès tantes vegades, que sincerament tot em resulta massa estrany avui dia. Però és cert, no sé res, creieu-me, i resulta que tot això m'ha enxampat a mi enmig”, ha explicat.

Notícies relacionades

L'estilista, que va tornar a obrir el seu compte a Twitter dimarts passat al saber-se oficialment que la mort de George Michael va ser per “causes naturals" com a conseqüència dels problemes de salut que arrossegava des de feia anys, es va tornar a donar de baixa hores després, quan es va saber que la família no comptava amb ell per a l'enterrament.

"M'AGRADARIA TORNAR A SER ANÒNIM"

Soc feliç ara que pot descansar en pau. És moment de celebrar la vida, els moments que vivim i seguir endavant. Deixem-lo descansar. No sé què passarà ara, però em guardo per a mi els moments feliços que hem viscut junts. Sempre me'ls guardaré per a mi. I vaig aconseguir passar cinc anys sense ser famós. M'agradaria tornar a ser anònim”, ha explicat Fawaz al 'Daily Mail'.