LA SEVA PRIMERA FILLA VA NÉIXER EL 24 DE FEBRER

Acusen Soraya Arnelas de ser mala mare després de publicar una imatge a Instagram

La cantant, que ha rebut una allau de crítiques després d'haver sortit a sopar amb la seva parella, ha contestat a tots els seus 'haters'

zentauroepp10043534 md46 madrid  03 03 09   la cantante soraya  que representar 170306184535

zentauroepp10043534 md46 madrid 03 03 09 la cantante soraya que representar 170306184535 / FERNANDO ALVARADO

2
Es llegeix en minuts

Una foto a Instagram de Soraya Arnelas sopant amb la seva parella, el model Miguel Herrera, després de convertir-se en mare per primer cop fa unes setmanes, ha revolucionat les xarxes socials.

La cantant, que va donar a llum el 24 de febrer la seva primera filla, Manuela, va decidir sortir a sopar amb el seu noi per celebrar que ja eren pares al restaurant del marit de Cristina Pedroche, Diverxo: "La nostra primera setmana de papis!! @michaelhg i jo vam sortir a celebrar-ho al millor lloc que hi podia haver! Al restaurant de @dabizdiverxo DIVER❌⭕️❕ Bona experiència!! Wow! Altament recomanable! ❣️#inoblidable", escrivia l'artista al costat d'una foto d'ella al restaurant.

ALLAU DE CRÍTIQUES A LA XARXA

Unes paraules que l'exconcursant d''Operación Triunfo' va escriure sense esperar les crítiques rebria per haver deixat la seva filla amb els avis. "Quan acabes de tenir un bebè, aquest et necessita 24 hores. Encara que estigui dormint. Se'n diu exterogestació. A mi com a mare per descomptat no se'm passava pel cap anar enlloc sense el meu nen. La meva gran celebració era poder estar amb ell". Comentari al qual va voler respondre: "Cadascun sap qupe ha de fer amb els seus fills i amb la seva vida... No comencem a donar lliçons".

Notícies relacionades

Mentre que un altre comentari afirmava el següent: "Jo com a mare d'un nadó de 5 mesos no ho veig normal (habitual), sí respectable, però que la gent no pensi que és normal". "Segur que la majoria de les que diuen que facis el que vulguis no són mares. Si tu vols seguir fent amb la teva vida el que vulguis no tinguis fills. Jo no jutjo ningú com a mare, però em fa pena el nadó, que per molt ben atès que estigui per una àvia o una cuidadora mai estarà tan a gust com amb la mare. Per favor!!! Si pogués parlar i algú es dignés a preguntar-li què prefereix..., Si la seva mare, la seva olor, la seva respiració, la seva calor és l'únic que coneix en aquest món... En fi, cada vegada més deshumanitzats...".

Malgrat que altres comentaris sí li mostraven suport, la intèrpret va decidir respondre a tots els que l'acusaven de mala mare: "Algun dia us explcaré el capítol de les mares que no poden donar-li el pit als seus fills, i s'alimenten a base de biberons... Llavors aquells nens es queden a casa durant dues hores i mitja, adormits, perquè són nadons de 6 dies. Atesos d'una manera EXCEPCIONAL pels seus avis, mentre els seus pares, que s'estimen d'aquí a l'infinit, passen una estona junts i es dediquen temps, com ha de ser, perquè estimem els nostres fills, però JO ESTIMO LA MEVA PARELLA COM NO ESTIMO NINGÚ MÉS. Nens de 6 dies que dormen, s'alimenten i fan les seves cosetes Res més, perquè són nadons de sis dies.. No hi ha gaire més… SI AIXÒ ÉS SER UNA MALA MARE, SOC UNA MALA MARE!! Però tot i així, és la meva vida i la meva família. GRÀCIES". I afegeix: "¡¡PER CERT!! per a totes les que critiqueu tant. NO OBLIDEU LES VOSTRES PARELLES, ELS PARES! No oblideu seguir cuidant l'amor de la parella i les seves estones a soles... ¡Són igual d'importants! ❤️ T'estimo Miguel".

Temes:

Instagram Mares