PER L'ANUNCI DEL SEU EMBARÀS A INSTAGRAM

Beyoncé, la reina dels 'm'agrada'

És una de les artistes més influents del panorama musical

La seva filla de 5 anys, Blue Ivy, s'ha convertit en una icona de moda

lmmarco35315083 beyonce arrives at the 2016 mtv video music awards in new yo170202161925

lmmarco35315083 beyonce arrives at the 2016 mtv video music awards in new yo170202161925 / LUCAS JACKSON

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

En aquest món que sembla avançar a ritme de tuits, un gest com el de Beyoncé anunciant amb una foto al seu compte d'Instagram que augmentarà la família amb bessons ha tingut la seva recompensa immediata. Així que s'ha de felicitar l'artista i els seus assessors.

La fotografia, amb vel i ornament floral inclòs -l'ombra del fotògraf David Lachapelle és molt allargada, encara que el resultat és bastant 'kitsch'-, ha trencat el sostre de 'm'agrada' a Instagram. Quinze hores després de la seva publicació, la imatge de la diva amb la seva incipient panxa acumulava 7,4 milions de 'likes' i més de 370.000 comentaris.

Sense pretendre-ho, l'artista de 35 anys, nascuda i criada a Houston, li ha pres així el títol a una altra pura sang a Instagram, Selena Gomez, de 24 anys, amb el seu descarat anunci de Coca-Cola i una frase d'una cançó seva impresa a l'ampolla. A Selena li queda el consol de seguir sent la més seguida en aquesta xarxa social: 108 milions.

El posat de Beyoncé ja ha tingut les seves rèpliques amb humor, com la de l'actriu i presentadora Ellen Degeneres.

FEMINISTA COMTEMPORÀNIA

I és que tot el que envolta Beyoncé Giselle Knowles-Carter es mesura des de fa anys amb macroxifres. Cantant, ballarina, actriu, compositora, productora discogràfica, model, dissenyadora de moda i empresària, ja fa gairebé dues dècades que està dalt de tot de la indústria de l'entreteniment i s'autodefineix com una "feminista contemporània". 

A l'escenari, les seves lletres i les seves molt coreografiades actuacions han portat a aclamar-la com una de les millors artistes pop. Al llarg d'una carrera que fa 18 anys que dura ha guanyat 20 premis Grammy i ha venut més de 100 milions de discos i 60 milions més quan formava part de Destiny's Child, el grup que va abandonar el 2005. 

Beyoncé es va enfilar fa tres anys a dalt de tot de la llista de les 100 celebritats més importants de la revista 'Forbes' i es va convertir en l'artista negra més ben pagada de la història en la indústria musical. 'Time' també la va situar el 2013 i el 2014 entre el centenar de persones més influents del món.

I tot plegat gràcies a unes cançons que parlen, a més del que és obvi, del poder de la dona. Com a mostra, el seu últim projecte musical, 'Limonade', aclamat com un dels millors d'una carrera plena d'èxits i que l'estiu passat va tenir ocasió de presentar a Barcelona.

El seu matrimoni amb el raper i productor Jay Z -es van casar a París- també ha sigut una aliança molt productiva, i la parella s'ha llançat a altres projectes al marge de la música, com llançar una línia de moda. 

Notícies relacionades

En l'aspecte personal, ja veurem com seran els seus bessons, però de moment Blue Ivy, la filla de 5 anys de Beyoncé i Jay-Z, ha sortit clavadeta a la mare. La nena també apunta maneres i s'ha convertit en una icona de la moda.

Beyoncé va anar fa uns mesos a Nova York a la gala dels MTV amb la seva filla de la mà i totes dues vestides de princesa de conte. Aquell dia la filla de Beyoncé i Jay-Z portava un vestit valorat en més de 10.000 euros. Ja que s'hi posen, que sigui en gran.