VOL EVITAR LES POLÈMIQUES

Fonsi Nieto fuig de la premsa

L'expilot i la seva promesa assisteixen a la segona edició dels premis Vlogger

35963380 59

35963380 59

1
Es llegeix en minuts

Fonsi Nieto viu una etapa molt dolça de la seva vida al costat de la seva xicota, Marta Castro, amb qui molt aviat es casarà. Enrere han quedat les polèmiques en què es va veure involucrat amb la mare del seu fill, Alba Carrillo, per un malentès el dia de l'aniversari de Dj. Es va desencadenar una petita batalla entre tots dos que van tancar firmant la pau pel bé del nen. A més, l'expilot va formar part d'una Cavalcada de Reis on el seu paper com a Rei Gaspar va ser molt criticat.

Guerres a part, Fonsi no podria estar millor després de l'anunci de casament amb la seva nòvia Marta, cosa que el té molt content. Fa uns dies es va poder veure la parella junta en un esdeveniment, la segona edició dels premis Vlogger.

FOTOS SENSE PREGUNTES

Notícies relacionades

El pilot i la que serà la seva futura dona van posar junts per als fotògrafs, però quan s'hi van acostar per veure si li podien fer unes preguntes, sense girar-se ni res, se'n va anar per on havia vingut i va evitar la petita entrevista.

I és que després de tanta polèmica, l'expilot no vol tornar a parlar d'aquests temes i prefereix assistir a esdeveniments per passar-s'ho bé i evitar incomoditats amb la premsa.

Temes:

Alba Carrillo