EMOTIU ADEU

Familiars i amics acomiaden Bimba Bosé

"Ha arribar el seu moment i se n'ha anat", diu la seva tia Paola Dominguín

lmmarco37021260 olfo bos luc a domingu n y paola domingu n durante la capi170124144959 / GAA UAT

lmmarco37021260 olfo bos   luc a domingu n y paola domingu n durante la capi170124144959
lmmarco37025194 gra419  alcobendas  madrid   24 01 2017   las actrices rosy 170124195428
lmmarco37025065 gra403  madrid  24 01 2017   el director de cine pedro almod170124195444
lmmarco37025165 gra415  madrid  24 01 2017   la cantante rosario flores a su170124195538

/

2
Es llegeix en minuts

La família de Bimba Bosé volia un funeral íntim, però el reguitzell de cares conegudes que volien dir l'últim adeu a Eleonora no ha parat aquest dimarts al tanatori de La Paz, a la localitat madrilenya d'Alcobendas. Tots ells amb l'aspecte seriós han volgut recolzar el clan familiar, commocionats per la mort de la model, cantant i discjòquei dilluns passat a l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid després de plantar-li cara al càncer que tenia des de feia més de dos anys.  

La seva tia Paola Dominguín, que ha estat recolzant la seva mare, Lucía Dominguín, i el seu germà Olfo en la vetlla, ha tingut paraules d'agraïment. Enmig de llàgrimes, ha explicat als mitjans congregats: "És un moment molt dur per a tots com us podeu imaginar. Ha arribat el seu moment i se n'ha anat. Ara no estic ni per filosofar ni per pensar. Em costa una mica parlar i simplement vull agrair-vos que sigueu aquí", ha assegurat. "Vull agrair a tothom que s'ha comunicat amb nosaltres que és un gran suport saber que l'estimaven molt i que era una persona que crec que ha servit de guia a altres per lluitar i per enfrontar-se a una malaltia terrible", ha afegit. 

A temps per al sepeli ha aparegut el cantant Miguel Bosé, que era fora d'Espanya en el moment de la mort de Bimba. També han estat al tanatori, on s'ha oficiat una cerimònia abans de ser incinerada, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i nombrosos amics, com el cineasta Pedro Almodóvar, els cantants Mario Vaquerizo, Rosario Flores i David Summers, els actors Bibiana Fernández, Rossy de Palma, Cayetana Guillén Cuervo, Nicolás Coronado, Pepón Nieto i Jordi Mollà --amb qui Bimba va rodar la pel·lícula 'El cónsul de Sodoma'--, el dissenyador Francis Montesinos, l'expilot Ángel Nieto, les models Alba Galocha i Laura Sánchez, el coreògraf Nacho Duato, la pelletera Elena Benarroch, el presentador José Manuel Parada, el polític i actor Toni Cantó, l'escriptora Carmen Posadas, a més de Genoveva CasanovaBeatriz de Orleans i Carmen Lomana, entre d'altres.

Diversos dels actors que aquest dilluns a la nit van anar a l'entrega dels premis Feroz van voler sumar-se a les condolences a la família. És el cas de Jose Coronado, que també va anar ahir al tanatori, que va destacar: "Era una lluitadora i una dona autèntica i original. Crec que amb la seva lluita ens ha donat a tots un exemple de fortalesa". Leonor Watling va recordar: "Ha sigut un regal tenir-la". Moltes altres cares conegudes que la coneixien van escriure missatges emocionats. És el cas del seu amic el dissenyador malagueny David Delfín, que en el compte d'Instragram, al costat de la imatge d'una Bimba riallera, va escriure "Forever" (Per sempre).

També la filla gran de Bimba, Dora, demanava aquest dilluns que la notícia de la mort de la seva mare no fos trista: “Avui és un dia per estar contents per tots aquells moments que hem viscut i disfrutat amb ella”, escrivia la noia. El nòvio de Bimba, el discjòquei britànic Charlie Cinta, i les seves filles Dora, de 12 anys, i June, de 5, han sigut el pilar en què la model es va recolzar durant la seva lluita contra la malaltia. 

Notícies relacionades

El pare de les filles de Bimba, el músic i compositor Diego Postigo, baixista del grup Cabriolets en què va cantar Bimba, també s'ha acomiadat de la que va ser la seva dona amb un emotiu vídeo a Instragram.

És el mateix Diego qui va penjar el vídeo en què apareixen Bimba i la seva filla Dora a Sotogrande, compartint un moment màgic i molt emocionant que s'ha convertit en viral a les xarxes. 

Temes:

Bimba Bosé