OBJECTE DE MOFES I MEMS A LES XARXES

Chelsea Clinton surt en defensa del fill de Donald Trump

La filla de l'expresident dels EUA ha emès un missatge per frenar les bromes que li estan fent a Barron Trump

  / AP / MARIETTA

 
zentauroepp36965235 693551185  washington  united states   20 01 2017   barron t170123171900

/

1
Es llegeix en minuts

Per a qualsevol jove ser el fill o la filla del president dels EUA no és fàcil. Si no, que l'hi preguntin a Chelsea Clinton, que va passar del 1993 al 2000, els seus anys adolescents, sota la mirada dels mitjans com a filla del president Bill Clinton. Ara, ha decidit sortir en defensa de Barron Trump, el fill petit del nou president nord-americà, arran de les crítiques que el nen, de 10 anys, està rebent per la seva actitud als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, on s'ha convertit en mem.

“Barron Trump es mereix l'oportunitat que tot nen es mereix de tenir una infància”, ha escrit Chelsea Clinton, de 36 anys, al seu compte de Twitter. Un missatge, això sí, en què no ha perdut l'oportunitat d'atacar les polítiques de Donald Trump, l'home que va frustrar les aspiracions de la seva mare, Hillary Clinton, d'arribar a la presidència dels Estats Units. “Defensar cada nen també significa oposar-se a les polítiques de @POTUS (el compte a Twitter del president dels EUA) que els fereixen”, acaba el seu tuit. El missatge en qüestió no ha agradat a molts dels seus seguidors, que l'han qualificat "d'hipòcrita".

Notícies relacionades

El fill de Melania i Donald Trump ha sigut objecte de nombroses mofes a les xarxes socials des que el seu pare va guanyar les eleccions el 8 de novembre. La nit electoral ja van ser molts els tuits sobre la cara d'avorriment i els badalls del jove durant la celebració de la victòria del seu pare a la Trump Tower de Nova York.

Una cara d'avorriment que va tornar a fer divendres passat quan el seu pare, Donald Trump, va ser nomenat oficialment 45è president dels Estats Units.