60è ANIVERSARI D'UNA ICONA DEL GLAMUR

Carolina de Mònaco, sota la lupa dels cronistes

Barrientos, Peñafiel, Villacastín, Enríquez, Mariñas i Lozano tracen el perfil de la princesa

zentauroepp5733369 str01 estrasburgo  francia  23 01 07   la princesa carolina 170119192640

zentauroepp5733369 str01 estrasburgo francia 23 01 07 la princesa carolina 170119192640 / CHRISTOPHE KARABA

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

PALOMA BARRIENTOS

«Les seves bogeries la van convertir en la primera dama que va escandalitzar les ments pensants. La seva joventut va ser molt més brillant que la dels seus fills, però ara és una àvia feliç que segueix casada amb Ernest de Hannover per seguir sent altesa reial. Com a princesa de Hannover ostenta un rang més elevat que com a princesa de Mònaco».

JAIME PEÑAFIEL

«Després del seu primer casament es va convertir en una dona divorciada, després va tenir diverses parelles i durant molt temps va ostentar una situació jurídica molt complicada. 60 anys és una bonica edat, que porta amb dignitat. Malgrat que no ha acceptat la impossible convivència amb el seu tercer marit. Carolina avui és una jove mare i àvia».

ROSA VILLACASTÍN

«L’estatus l’hi va donar Ernesto, un senyor que era un borratxo. Carolina ara viu una etapa calmada. Disfruta dels fills, dels nets, d’una certa maduresa que la porta a seguir sent la primera dama del principat. Carolina i Estefania, a diferència del seu germà, són pura passió: una en versió elegant, i l’altra, en estil macarra».

AMALIA ENRÍQUEZ

«La felicitat de debò, aquella que totes busquem per completar la nostra vida emocional, la va viure amb Casiraghi, un italià guapo, educat i esportista amb qui va formar una família de pel·lícula, que va tenir un final tràgic. La princesa va ser una rebel amb causa que ha sucumbit al plaer de l’anonimat, a la vida allunyada dels focus».

JESÚS MARIÑAS

«Carolina és el més noble que 

hi ha a Mònaco. És un exemple de com superar obstacles mantenint sempre la dignitat. La recordo en els tornejos de tennis de Montecarlo. Hàbilment ha sabut superar les tragèdies i les contrarietats d’una família que sembla maleïda i que sempre ha sigut la riota de les dinasties europees».

Notícies relacionades

LYDIA LOZANO

«Va ser la primera princesa a qui es va fotografiar en topless en un vaixell, amb Junot, i també la primera que va concedir una entrevista descalça a la seva cuina. El pitjor que ha fet en la seva vida Carolina va ser casar-se amb Ernest de Hannover, un impresentable i borratxo que l’ha portat a viure situacions molt vergonyoses».