DESIG COMPLERT

George Michael reposarà al costat de la seva mare

El cantant serà enterrat al cementiri de Highgate, al nord de Londres

michael2

michael2

1
Es llegeix en minuts

Després que la família i els amics més pròxims de George Michael hagin agraït als fans "l'onada d'afecte, el suport i les oracions realitzades durant aquests moments tan durs", s'ha sabut que la icona del pop reposarà al costat de la seva mare, segons el seu propi desig.

Notícies relacionades

El diari 'The Sun' ha assegurat que el cos del cantant descansarà al cementiri de Highgate al costat de la seva mare. Va ser l'estrella qui va triar la tomba de la seva mare, Lesley Panayiotou, exballarina que va morir de càncer el 1997. "La meva mare va morir recentment, i en lloc de deixar que això m'aturés, he tractat d'utilitzar-ho com a font d'inspiració d'alguna manera. Ella estava increïblement orgullosa del que jo feia. Probablement, els pares són les úniques persones que disfruten d'una carrera com la meva, més que la persona realment", va declarar l'intèrpret durant una entrevista realitzada el maig del 1997. 

La germana del millor amic de l'estrella musical, Katerina Pourikou, ha expressat la seva satisfacció al saber que el músic complirà el seu desig de ser enterrat allà. "L'amor de George per la seva mare sempre va ser molt fort, i ell sempre va dir que esperava per retrobar-se amb ella", ha afirmat un dels seus millors amics.