TUIT DOLORÓS

El nòvio de George Michael: "No deixaré mai d'enyorar-te"

Fadi Fawaz va trobar el cantant sense vida al llit

 

  / ELISENDA PONS

2
Es llegeix en minuts

Fadi Fawaz, el nòvio de George Michael,George Michael ha utilitzat les xarxes socials per relatar que va ser ell qui va trobar el cos sense vida del seu noi a la seva casa de Londres. "És un Nadal que mai oblidaré, trobar la teva parella morta en pau al llit a primera hora del matí. Mai deixaré d'enyorar-te", ha tuitejat el conegut estilista britànic aquest dilluns a la nit.

Poques hores després de la mort de l'estrella de pop, el perruquer va canviar la foto del seu perfil per una en què apareix besant el cantant i seguidament va relatar al seu compte de Twitter el terrible moment en què va trobar sense vida l'intèrpret de 'Freedom'.

En declaracions al 'Daily Telegraph', Fawaz ha recordat que tots dos tenien pensat menjar junts el dia de Nadal. “No sabem encara què ha passat. Tot ha sigut molt complicat últimament, però George tenia ganes de celebrar el Nadal, i jo també. Ara tot s'ha acabat. Vull que la gent el recordi tal com era, una persona bella”, ha explicat

El missatge de Fawaz arriba en un moment en què s'ha confirmat que George Michael va morir als 53 anys al patir un atac al cor. La policia, no obstant, està investigant els motius de la mort, ja que es desconeixen les causes que li van provocar l'infart. El portal 'TMZ' ha publicat unes fotos del cantant, fetes recentment, en què apareixia amb un evident problema de sobrepès.

RELACIÓ DES DEL 2012

La mort de l'artista també ha tret a la llum oficialment la relació que mantenia amb l'estilista d'origen libanès, ja que cap dels dos l'havia confirmat mai. Des del 2012, el vocalista mantenia una relació amb Fawaz, 10 anys menor que ell i propietari d'un conegut centre de bellesa al centre de Londres on van famoses com Naomi Campbell i Emily Blunt.

Notícies relacionades

Des d'abans d'iniciar la relació amb Fawaz, George Michael va mantenir una relació durant 13 anys amb l'empresari Kenny Goss, l'home al qual Michael sempre va considerar l'amor de la seva vida. Es van separar el 2011. Al conèixer la mort de l'artista, Goss va afirmar estar devastat.

Des que es va conèixer la tràgica notícia, s'han disparat les reproduccions i descàrregues dels èxits de George Michael. Segons dades aportades per Spotify destaquen cinc cançons: 'Last Christmas', un clàssic de aquestes dates, 'Careless Whisper', 'Faith', 'Freedom! 90' i 'Wake Me Up Before Jo Go-Go'.