Elsa Pataky i Miley Cyrus celebren juntes el Nadal

L'actriu i la cantant, que comparteixen una gran amistat, publiquen una imatge de totes dues als seus compres d'Instagram

pataky

pataky

1
Es llegeix en minuts

Elsa Pataky i Miley Cyrus són cunyades i molt amigues, i han volgut demostrar la seva gran amistat en una foto. Totes dues han celebrat el Nadal en una festa i no han pogut evitar publicar a les seves xarxes socials que s'ho passen molt bé juntes en aquests dies tan assenyalats. L'actriu ha publicat al seu compte d'Instagram i a Twitter Twitter una imatge en què abraça Cyrus, amb un missatge per als seus seguidors: "Fun Christmas Party with my family ! Festa de Nadal amb la meva family!!! happy Christmas! Bon Nadal!".

També Miley Cyrus ha compartit la seva foto a la mateixa xarxa social, encara que amb un text més breu i, sorprenentment, escrit en castellà: "Feliz Navidad".

AL CONCURS 'LA VOZ'

L'última cosa que sabem de Miley és que exerceix de 'coach' al concurs nord-americà 'The Voice' ('La Voz') amb els seus companys Adam LevineBlake Shelton Alicia Keys, on fa poc va lluir un dels dissenys de Maria Escoté, també dissenyadora de Paula Echevarría i Blanca SuárezPaula EchevarríaBlanca Suárez.

Per la seva banda, Elsa Pataky està molt contenta, tant en la seva vida professional com personal, ja que fa poc coneixíem la notícia que està rodant la seva primera pel·lícula al costat del seu marit, Chris Hemsworth, amb el nom de 'Horse Soldiers'. Elsa i Chris es van casar fa sis anys per aquestes dates de forma inesperada.

Notícies relacionades

Després dels rumors de ruptura de fa uns mesos, Pataky no dubta a mostrar el seu amor a Instagram.

La tendra imatge en què rep un petó del seu marit al costat de l'arbre de Nadal l'acompanya amb el text "el millor regal de Nadal és un petó de Chris Hemsworth".