RECITAL SOLIDARI

Madonna torna a carregar contra Trump

La cantant recapta 7,2 milions d'euros per a Malawi

Actuació de Madonna a Miami.  / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Madonna ha tornat a llançar dards enverinats contra el futur president dels Estats Units, Donald Trump, i ha confessat "sentir vergonya de ser nord-americana". Ha sigut durant una actuació celebrada al final d'una subhasta benèfica a Miami, on la reina del pop ha recaptat més de 7,2 milions d'euros per a Malawi.

Per a la subhasta, celebrada el cap de setmana passat, durant la fira d'art contemporani Art Basel Miami Beach, Madonna ha recorregut a peces de la seva col·lecció personal d'art, s'ha desfet d'un vestit de la seva última gira i d'unes fotos en blanc i negre de quan es va casar, el 1985, amb l'actor Sean Penn, que era a la festa.

Les imatges, realitzades pel desaparegut fotògraf Herb Ritts, s'han venut per 230.000 dòlars. Per animar la subhasta, Penn va arribar a emmanillar Madonna. "Per una vegada, no és ell l'arrestat", ha fet broma la cantant.

A la festa hi havia Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, James Corden, el seu exnòvio Alex Rodríguez i Courtney Love.

Madonna va pujar novament a l'escenari i va actuar amb un top ample rosa i mitges de malla, recordant que va prometre favors sexuals als que votessin per Hillary Clinton.

AL LLIT DE TRUMP

Amb coqueteria, Madonna va revelar que havia estat al llit del republicà Donald Trump, però va ser durant una sessió de fotos per a una revista i ell no hi era present. "Els seus llençols no eren de cotó egipci perquè tots sabem què sent pels musulmans, ¿oi?".

La cantant va interpretar una versió lenta de l'èxit de Britney Spears 'Toxic' i, amb una veu seductora, va recitar 'You know that you're toxic' (saps que ets tòxic) mentre en una pantalla hi apareixia Trump.

Notícies relacionades

Altres dels objectes destacats de la licitació van ser una pintura del britànic Damien Hirst; una actuació privada del mag David Blaine, també present en l'esdeveniment, i una estada d'una setmana a la casa de DiCaprio a Palm Springs, que va recaptar 140.000 dòlars. Un quadro de Tracey Emin de la col·lecció personal de la cantant es van adjudicar per 550.000 dòlars. 

NO SABIA ON ERA MALAWI

Madonna va adoptar el seu fill David, d'11 anys, d'un orfenat de Malawi fa més d'una dècada. En aquell moment, va reconèixer, "no sabia on era Malawi" al mapa. El nadó tenia pneumònia i malària. La seva mare va morir durant el part i els seus germans també estaven morts.