FA ANY I MIG QUE SURT AMB BRADLEY COOPER

Irina Shayk confirma sense paraules el seu embaràs a la passarel·la de París

La premsa dóna per fet que la panxeta que va lluir la 'top' russa en la desfilada de Victoria's Secret a París confirma els rumors sobre la seva futura maternitat

Irina Shayk desfila per a Victoria’s Secret, a París, embarassada del seu primer fill. / periodico

Irina Shayk desfila per a Victoria’s Secret, a París, embarassada del seu primer fill.
París llueix la desfilada de Victoria’s Secret més enlluernadora.

/

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El rumor s'ha fet carn. Irina Shayk ha confirmat sense paraules que espera el seu primer fill. Ha sigut durant la desfilada de Victoria's Secret a París, aquest dimecres a la nit. La nova silueta de la 'top' russa, de 30 anys, estaria encinta fruit de la seva relació amb l'actor Bradley Cooper. Cap dels dos ha emès cap comunicat per confirmar la notícia, però els titulars de tota la premsa ja han llançat les campanes al vol. N'hi ha, fins i tot, que asseguren que l'ex de Cristiano Ronaldo hauria superat ja el seu primer trimestre d'embaràs, i que la criatura, llavors, naixeria a finals de la primavera que ve.

Poc abans de la desfilada va transcendir que Shayk no pujaria a la passarel·la, ja que a les fotos que va distribuir la firma de llenceria no hi apareixia la model. No va ser així. Per a sorpresa de tots, Irina va lluir amb estil un conjunt vermell amb una bata tipus xarleston a joc que tapava només just el seu ventre. Quan es va canviar després, i es va posar una gavardina tímidament lligada a la cintura, entreoberta, la roba interior de seda grisa ja no li dissimulava una incipient panxeta.

Però on de veritat s'ha pogut apreciar la nova silueta de la bellesa russa ha sigut durant el 'photocall', mentre les seves companyes s'han decantat per peces molt minúscules, la bellesa russa ha elegit un vestit llencer amb ratlles verticals en blanc i negre que, de totes maneres, ha mostrat clarament que comença a tenir panxeta.

Shayk i Cooper van ser enxampats per primera vegada junts l'abril del 2015. Va ser a Broadway, a l'estrena de 'Finding Neverland'. Ella acaba de sortir de la seva relació amb el crac del Reial Madrid. Ell, per la seva part, havia trencat també amb la seva nòvia de tota la vida, Suki Waterhouse. Un mes després, tots dos es van deixar veure junts, i en tendra actitud, a Londres i Nova York. Ja no s'amagaven per besar-se en públic.

Aquell mateix estiu alguns mitjans ja informaven que la parella començava a parlar de formar una família, de tenir fills algun dia. La química entre tots dos, l'enorme atracció que es professen, és evident, i la premsa rosa així ho recull.

Notícies relacionades

Vacances ala costa d'Amalfi (Itàlia), l'illa de Capri, al 'resort' JK Place... Les fotos de tots dos a la sorra, besant-se, com Burt Lancaster i Deborah Kerr a 'D'aquí a l'eternitat' va desencaixar moltes mandíbules envejoses.

Després ens hem acostumat a veure'ls en diferents festes i compromisos publicitaris (la seva primera aparició pública com a parella en una alfombra vermella va ser en un acte de L'Oreal, a París, el mes de març passat). I a saber, per exemple, intimitats familiars del tipus que Shayk i la seva sogra són inseparables.