EN UN PARTIT APOTEÒSIC

Irina Shayk i Bradley Cooper, a Wimbledon

La model i l'actor van disfrutar de la remuntada de Roger Federer davant el croat Marin Cilic

 

  / GTRES

1
Es llegeix en minuts

Irina Shayk és una gran amant del tennis. I no ho diem nosaltres, sinó aquestes noves imatges al torneig de Wimbledon amb el seu nòvio, Bradley Cooper, que se sumen a totes les que ens va deixar la supermodel amb Cristiano Ronaldo en les seves visites a la Caja Mágica per disfrutar del Mutua Madrid Open.

La model russa i l'actor van disfrutar de la remuntada de Roger Federer davant el croat Marin Cilic. Els dos tennistes es van trobar en un partit de quarts de final èpic, on el suís va aconseguir capgirar el partit i guanyar en una apoteòsica victòria.

MOSTRES D'AMOR I CONFIDÈNCIES

Irina i Bradley van seguir el partit i es van estar atents en tot moment al que passava a la pista central. Tots dos van compartir confidències i mostres d'afecte, i van demostrar que el seu amor va vent en popa.

Notícies relacionades

Amb la parella, hi havia David Beckham, que no es va escapar dels famosos 'selfies' que li van demanar els seus fans, i l'editora en cap de 'Vogue', Anna Wintour, que va saludar la parella.

Per a aquesta ocasió, la 'top' va escollir un 'look' 'casual' amb 'jeans', camisa blanca i blazer del mateix color, acompanyat tot per les maxiulleres que mai li falten quan baixa de la passarel·la.