IMATGE QÜESTIONADA

Rihanna agita les xarxes amb una foto amb la seva neboda

La diva, despullada a la banyera, fa un petó als llavis a Majesty

jgblanco36207235 gente rihanna publica una foto desnuda junto a su sobrina y 161108142802

jgblanco36207235 gente rihanna publica una foto desnuda junto a su sobrina y 161108142802

1
Es llegeix en minuts

Fa uns dies, Rihanna va assegurar que no té temps per a l'amor, però sí per a la seva família, de manera que ha decidit passar el màxim de temps amb Majesty, la seva neboda petita. Instants que ha compartit al seu compte d'Instagram. Però l'estrella de Barbados ha tornat agitar les xarxes amb una de les imatges publicades.

En la controvertida foto, la diva apareix a la banyera amb la seva neboda, a qui fa un petó als llavis. Totes dues estan despullades. Al peu de foto, Rihanna ha escrit: "Incondicional". La instantània en qüestió compta amb més d'1.5 milions de 'M'agrades' i 13,000 comentaris de tota mena. 

ALLAU DE CRÍTIQUES

Notícies relacionades

Mentre alguns fans critiquen que es besin als llavis, altres troben fatal que la nena vagi despullada. "Jo hauria tallat la foto, hi ha molts pedòfils”, ha apuntat una de les seves milers de seguidores. Mentre que un altre ha assenyalat que “s'ha de tenir en compte que el que és costum a Barbados i als Estats Units és diferent”. De fet fins i tot hi hagut qui s'ha preguntat si es tracta de pornografia infantil.

D'altra banda, un altre grup d'admiradors de la intèrpret han destacat la bellesa de la foto, encara que consideren que no havia de compartir-la a internet, ja que no tothom té la ment pura.