PARELLA RENDIBLE

Isabel Preysler fa caixa amb Vargas Llosa

Segons calcula 'Interviú', s'hauria embutxacat a cop d'exclusives 2,5 milions en un any i mig des que es va conèixer la seva relació

 

  / EFE / PACO CAMPOS

2
Es llegeix en minuts

La reina de cors no té qui li planti cara. Una quinzena de reportatges, 11 de portada, amb la seva revista financera de capçalera, l’¡Hola!, des que fa un any i mig els va sorprendre passejant per Madrid, han fet de Preysler-Vargas Llosa una societat limitada d’allò més lucrativa. La revista Interviú publica aquesta setmana que la viuda de Miguel Boyer, de 65 anys, s’hauria embutxacat gràcies a la seva relació amb el Nobel de literatura, de 80 anys, uns 2,5 milions. I això fins ara, en què encara no hi ha anunci de casament.

«No m’hauria pensat mai que tornaria a estar pensant a casar-me... però la vida em sorprèn», explicava Isabel el 2 de novembre i aprofitava la seva tribuna de paper cuixé per desmentir rumors d’una suposada crisi. «Aquest reportatge val entre 500.000 i 600.000 euros», explica a Interviú un representant d’actrius i estrelles del món del cor.

LA TÈCNICA DEL XICLET

La revista explica que la Preysler no té rival a l’hora d’aplicar l’anomenada «tècnica del xiclet», que molts imiten: es llança un rumor de crisi, després ella assisteix a un acte promocional enmig de l’expectació generada i el dimecres següent apareix a la seva revista preferida assegurant que tot va «fenomenal». Ella personalment dóna el vistiplau a les imatges convenientment retocades.

En 250.000 euros es xifra la primera entrevista junts, coincidint amb un acte de Porcelanosa, el 10 de febrer passat. 400.000 euros més s’haurien pogut pagar per l’entrevista en què ella parlava del seu primer aniversari amb ell, el 6 de juliol passat. 100.000 euros s’haurien pogut pagar a una agència pel reportatge de la parella de vacances pel sud-est asiàtic publicat el 24 d’agost. A vegades aquestes exclusives es completen amb viatges, joies i regals.

Notícies relacionades

Fins i tot en l’edició de l’¡Hola! argentí, amb el títol de: Un tango per a Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa i aprofitant un viatge a Buenos Aires, van aparèixer el 10 de maig en una imatge pagable (van ser 80.000 euros). Ella amb un boà vermell i ell, amb barret, marcant un pas de tango. No està malament, sobretot per a un Vargas Llosa que ha proclamat que aquesta imatge frívola no va amb ell. 

Un dels representants artístics consultats per Interviú pronostica quin serà el següent capítol del fulletó. «Hi haurà una imatge per Nadal, amb un arbre. Si hi són tots dos, pot ser que diguin: Ens casem el 2017. Aquest reportatge val uns 600.000 o 700.000 euros i generaria un munt d’ingressos per publicitat». «Si finalment fa un casament íntim, serien de 800.000 a un milió. La bogeria seria si hi anés el seu fill Enrique», afegeix un altre expert. S’admeten apostes.