Un Pedro Sánchez zombi s'obre pas entre les màscares d'aquest Halloween

Una empresa madrilenya de disfresses llança la carota perquè s'entengui el 'No és no'

undefined36026542 careta zombie de pedro sanchez161024133844

undefined36026542 careta zombie de pedro sanchez161024133844

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

El món és dels vius. I dels morts vivents. Es tracta de fer caixa. L’ocurrència més recent és la d’una casa de disfresses madrilenya que llança per a la nit de Halloween la carota zombi de Pedro Sánchez. Com si a l’acudit s’hi inclogués que la sèrie preferida de televisió del líder socialista caigut en benefici de l’abstenció hagués de ser Walking death o True blood. La broma triomfarà segur. Sobretot entre els membres del comitè federal que han evitat un govern Frankenstein, o Sáncheztein. D’aquí ve això de la màscara zombi.

El carnaval de tardor convida a l’astracanada: que organitzin aquest cap de setmana un ball de màscares a la seu de Ferraz o al mateix Grup Socialista del Congrés després de la sessió d’investidura de Mariano Rajoy. A sota de les carotes, ¿s’hi amagarà l’ubic Antonio Hernando? ¿Felipe González? ¿Rubalcaba? ¿Carme Chacón? ¿Amb Pablo Iglesias infiltrat? Seria com un gag de Polònia, però a tots ells no els cal res més que una ganyota d’ells mateixos.

La pàgina disfrazmania.com ven la cara deformada de Sánchez amb aquesta  proposta. «Ha tornat del més enllà per assegurar-se que tots entenguem que no és no. Aconsegueix la disfressa més buscada aquest Halloween». Ahir, durant tot el dia, l’establiment no va respondre a les trucades d’aquest diari. No vam poder aclarir el dubte de si el ressuscitador del cadàver socialista és un militant de Podem. O podria ser un  devot de la sultana andalusa, Susana Díaz, entre el dia de Tots Sants i el de les carbasses.

Notícies relacionades

SÀTIRA DEL PODERÓS

La màscara va deixar de ser veneciana per transmutar-se en sàtira dels que governen. La galeria mostra caps que s’assemblen als de Rajoy, Aznar, Obama, Merkel o el papa Francesc, Clinton, Trump,  Zapatero. Una ocasió per poder riure-se’n de tots ells. Poques bromes. Sánchez va plantar cara i mirin com l’hi van deixar.