A 850 DÒLARS L'HORA

Laura Wasser, la reina dels divorcis de Hollywood que portarà el d'Angelina Jolie i Brad Pitt

Pel seu famós despatx de Los Angeles també hi han passat Banderas i Melanie Griffith, Johnny Depp i Amber Heard o Jennifer Garner i Ben Affleck

jcortadellas35621530 attorney laura wasser in her office in los angeles on wednes160921125024

jcortadellas35621530 attorney laura wasser in her office in los angeles on wednes160921125024 / Dan Steinberg

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les diferències irreconciliables que han acabat amb el matrimoni més desitjat de Hollywood, el d'Angelina Jolie i Brad Pitt -12 anys junts i sis fills en comú, tres de biològics i tres d'adoptats-, es poden convertir ben aviat en un altre 'nou divorci més car del segle'. Per si de cas, la protagonista de 'Tomb Raider' s'ha posat en mans de Laura Wasserla reina dels divorcis de les celebritats de Los Angeles, que ja es va ocupar del divorci de Jolie amb Billie Bob Thornton, el 2003. És el segon "d'alt perfil" (milionari) que cau a les seves mans ("de ferro") en qüestió de setmanes, ja que Wasser, de 48 anys, és la mateixa lletrada que ha representat Johnny Depp en el seu divorci amb Amber Heard.

Des que el 1993 va portar el seu primer cas de divorci, el seu propi, aquesta mare soltera de dos fills -conviu amb el seu nòvio però prefereix no tornar a casar-se- no ha deixat de guanyar diners en el pròsper negoci de les separacions de les celebritats.

TARIFES MILIONÀRIES

Asseguren que la seva tarifa ronda els 800 euros l'hora i que no agafa cap client que no tingui 10 milions al banc. 

El de Jolie i Pitt serà un divorci complicat, malgrat la clàusula prematrimonial que tots dos van firmar al casar-se fa un parell d'anys. Llavors van firmar un document en què tots dos protegien les fortunes que havien generat per separat al llarg de les seves carreres professionals: ell 240 milions de dòlars i ella 185; a més, hi havia una clàusula en què en cas de divorci la custòdia dels fills seria per a l'actriu. Aquesta mesura només es prendria si el motiu de la separació era una infidelitat de Brad Pitt, com sembla que apunten diversos mitjans, que assenyalen la francesa Marion Cotillard i el rodatge de la pel·lícula 'Aliados' com a causants de la tragèdia. 

Però Wasser, llicenciada a Berkley i considerada una de les dones més poderoses dels EUA -'Elle USA', 2012), té experiència en processos matrimonials difícils, d'aquells en què s'han de partir fortunes milionàries. 

CLIENTS FAMOSOS

Pel seu luxós despatx de Los Angeles (Wasser, Cooperman & Mandles) també hi han passat Antonio Banderas i Melanie Griffith, Tom Cruise i Nicole Kidman, Maria Shriver i Arnold Schwarzenegger, Britney Spears i Kevin Federline, Jennifer Garner i Ben Affleck, Ashton Kutcher i Demi Moore, i, més recentment, Johnny Depp i Amber Heard.

Notícies relacionades

El seu pare també va ser un advocat de prestigi entre els famosos. Ell es va ocupar dels divorcis de Mia Farrow i Clint Eastwood, entre altres.

Té un llibre sobre com divorciar-se sense destruir la família ni quedar-se a la bancarrota i encara es deu estirar els cabells perquè ni Angelina Jolie ni Brad Pitt han seguit el seu consell d'anunciar una separació un divendres a la tarda per aprofitar la desbandada de cap de setmana de les redaccions.