Els rumors de divorci de Brad Pitt i Angelina Jolie revolucionen la xarxa

Diversos mitjans groguistes afirmen que la carismàtica parella d'actors viu separada des de fa un any

1
Es llegeix en minuts

La rumorologia es dispara, i aquest dissabte Twitter i altres xarxes socials treien fum (una vegada més) davant una notícia d''infart': el divorci de Brad Pitt i Angelina Jolie. ¿És cert que els dos actors se separen? Segons diversos mitjans de comunicació de la premsa groguista nord-americana, la separació podria consumar-se en els pròxims dies, tot i que fins al moment, no existeix cap informació oficinal ni declaracions de cap dels dos guapos actors que ho confirmin.

Segons el diari 'El Imparcial', la parella ja fa més d'un any que viu separada, encara que la notícia no va transcendir als mitjans de comunicació fins a principis d'aquest any. És clar que també és cert que els rumors sobre el que podria ser un dels divorcis més sonats del món de l'espectacles corren ja des de l'any passat, quan va començar a especular-se sobre les seves desavinences maritals.

En aquest sentit, 'In Touch' s'ha fet ressò de les declaracions d'una font pròxima a la parella que assegurava que Brad i Angelina han estat vivint separats: "Brad Pitt se sent com si Angelina no el comprengués", va declarar a la publicació aquesta font.

Notícies relacionades

Si es confirmen aquests i altres rumors, seria el final d'una relació de més de cinc anys i sis fills en comú. Per a l'actor no seria la primera ruptura matrimonial: la més sonada, va ser la seva separació de Jennifer Aniston, la famosa actriu de sèries com 'Friends', per falta d'entesa entre tots dos.

I a l'espera de la confirmació de la notícia, les xarxes socials ja han començat a especular i comentar, en especial, Twitter: