RECAPTANT FONS

Hillary Clinton es diverteix amb Timberlake i Biel

Justin Timberlake i Jessica Biel van fer d'amfitrions d'un dinar de la candidata amb actors de Hollywood

fcasals35282162 gente justin timberlake instagram160825131104

fcasals35282162 gente justin timberlake instagram160825131104

1
Es llegeix en minuts

La candidata demòcrata a les eleccions presidencials del pròxim novembre als Estats Units, Hillary Clinton ha fet gala novament de l'èxit que té entre les grans estrelles del món de l'espectacle durant una sopar per recaptar fons que va tenir lloc dimarts a la mansió que el cantant Justin Timberlake i la seva dona, l'actriu Jessica Biel, tenen a Los Angeles. Tant, que van compartir positures en un divertit fotomaton que van penjar a Instagram.

A més de compartir vetllada amb un bon nombre de cares conegudes, com Jennifer AnistonTobey Maguire, Jamie Foxx, Katie Holmes i la productora televisiva Shonda Rhimes, que li va servir per sumar fons a la seva campanya –les entrades per al sopar costaven una mica més de 30.000 euros-, l'exsecretària d'Estat també va aprofitar per tractar de desterrar la imatge de dona freda i calculadora, com demostra la successió de divertides imatges en què apareix amb els seus amfitrions.

«Mireu qui ha vingut a sopar aquesta nit», va escriure Jessica Biel al seu compte d'Instagram per descriure el moment en què, amb el seu marit, va tenir l'oportunitat de posar amb Hillary en un clàssic fotomaton que els va portar els tres a fer tota classe de ganyotes. Fa uns dies, Hillary va compartir també un selfie amb Katy Perry, que també l'està recolzant en la seva carrera cap a la Casa Blanca.

Notícies relacionades

 

DICAPRIO NO HI VA ANAR

Encara que en un principi es va anunciar que la cita havia de ser organitzada per Leonardo DiCaprio, l'actor no va tenir més remei que passar el testimoni als seus dos amics per «problemes d'agenda», ja que no podia abandonar Nova York pels compromisos professionals derivats del seu últim projecte cinematogràfic.