ACTRIU ALLIBERADA

Bella Thorne declara que és bisexual

L'exnoia Disney podria estar sortint amb una exnòvia del seu germà

35274813 60

35274813 60

2
Es llegeix en minuts

Sembla que els avanços en matèria d'igualtat i l'aprovació del matrimoni homosexual en molts països, entre ells els Estats Units, estan ajudant que cadascú pugui mostrar-se per fi tal com és. Avui li ha tocat el torn a la jove l'actriu Bella Thorne, que ha decidit fer pública la seva bisexualitat.

L'anunci de la intèrpret, que va arribar a la fama gràcies al seu paper en la sèrie de Disney 'Shake it up!', ha causat furor a les xarxes socials especialment a Twitter, i ha convertit l'actriu, de 18 anys, en 'trending topic' mundial.

A LES XARXES

Bella ha usat les xarxes per explicar-se, un mètode cada vegada més recurrent. Recordem per exemple la declaració en vídeo del saltador de plataforma Tom Daley, entre altres.

La cosa ha anat així. Thorne va publicar fa un parell de dies un vídeo i unes fotos polaroid en 'Snapchat' en què apareixia besant-se amb una noia. Arran d'aquesta imatge els rumors van córrer com la pólvora fins que una usuària una mica xafardera (@iemagazzin) de Twitter li va preguntar directament: "Ets bisexual?". I contra tot pronòstic la intèrpret, que té més de 6,4 milions de seguidors, li va contestar de forma contundent amb un simple i honest "". Després van començar a ploure les felicitacions a la xarxa, tant que l'actriu va agrair les mostres de suport en un altre tuit. 

LES SEVES PARELLES

De moment no se sap si Bella té una relació seriosa amb la noia de les fotos ni tampoc se sap amb certesa qui és. Però hi ha qui apunta que es tracta d'una exnòvia del seu germà.

Bella Thorne va trencar fa un mes amb l'actor anglès Gregg Sulkin, de 24 anys, amb qui sortia des de feia un any. Ho van fer públic aquesta vegada a la revista 'People' amb un breu comunicat: "Les nostres agendes van fer que veure'ns fos difícil, i vam decidir que per ara això és el millor".

EXEMPLE PER A MOLTS

Notícies relacionades

Cada vegada són més els famosos que no obertament expliquen públicament la seva condició sexual, ja sigui amb la intenció d'ajudar a qui pugui trobar-se en una situació similar o simplement per mostrar-se tal com són. 

El que sembla increïble és que en el Hollywood actual, i bàsicament per seguir alimentant la màquina de l'entreteniment, encara es formin parelles impostades. Kristen Stewart i Robert Pattinson van ser un exemple de parella per contracte durant els anys que van estar rodant i promocionant l'exitosa saga 'Crepúsculo'. L'actriu va confessar que era lesbiana fa temps i des d'aleshores s'ha mostrat molt menys discreta amb la seva vida privada amb la seva nòvia. L'últim va ser reconèixer que aquella història amb Pattinson "va ser un producte".