ACTRIU ALLIBERADA

Kristen Stewart: "Amagar que sortia amb noies era com estar-ne avergonyida"

 

  / GTRES

1
Es llegeix en minuts
A. GARCÍA / BARCELONA

Kristen Stewart ha parlat de la seva nòvia, la productora Alicia Cargile, en públic, cosa que fins ara la incomodava. L'actriu, que sempre havia mantingut la seva vida privada molt al marge de la seva professió, ha concedit una entrevista a la revista 'Elle' en què ha deixat clar que no la incomoda admetre que la seva parella és una dona.

Encara que confessa que la seva relació amb la productora no ha sigut un camí de roses i que "han acabat i tornat un parell de vegades", assegura que està "molt enamorada". "Per fi puc tornar a sentir", assegura.

La jove actriu explica que ara se sent més segura i que per això no amaga la seva relació. "Quan sortia amb nois ho amagava tot perquè sentia que el que tenia a veure amb la meva vida privada ho trivialitzaven i això no m'agradava", assenyala Stewart, que defineix el seu moment actual com un canvi que li permet dues coses: "Obrir la meva vida i ser molt més feliç". 

Pel que fa a què ha canviat perquè ara no tingui problemes per parlar de la seva vida privada, té clar que es deu al fet d'haver començat a sortir amb noies: "Em vaig adonar que si ho amagava era com estar avergonyida del que tenia. Així que vaig començar a mostrar-me més en públic".

Notícies relacionades

Malgrat tenir-ho ara tan clar, amb la seva relació anterior amb una dona (la cantant francesa Soko)Soko va preferir no fer declaracions. L'actriu va optar per guardar silenci quan fa uns mesos van sortir a la llum unes imatges en què se la veia besant-se amb SokoSoko.

CONFIRMACIÓ DE LA FAMÍLIA

La seva família sap la dificultat que té per parlar de les seves intimitats i no s'hi acostumen a pronunciar. No obstant, en aquesta ocasió ha sigut la mare de l'actriu la primera que ha parlat de la bisexualitat de Stewart. "Ella és feliç", ha assegurat sense acabar d'entendre la polèmica generada. "¿Què és el que no és acceptable del fet que ara tingui una nòvia? És la meva filla i sap que acceptaré les seves eleccions", ha assenyalat sense voler entrar en detalls més enllà que la nòvia de la seva filla és "una noia meravellosa".

Temes:

Homosexuals