ACTORS AMB GANXO

Úrsula Corberó i Álex González, els més sexis de l'estiu

La pàgina de contactes Meetic ha fet una enquesta entre els seus usuaris i els dos actors han sigut els més votats

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Fer llistes dels més atractius durant l'estiu és un clàssic, sobretot entre el sector sense parella. La pàgina web de contactes 'Meetic' ha realitzat una enquesta entre més de mil usuaris per descobrir quins són els joves espanyols més sexis d'aquest estiu. I els guanyadors han sigut els actors Álex González i Úrsula Corberó. 

El protagonista de la sèrie televiva 'El Príncipe' i l'actriu de la coneguda sèrie adolescent 'Física o Química' s'han desmarcat d'altres finalistes, com Maxi Iglesias i Chino Darín; i entre les dones, Blanca Suárez i Lara Álvarez. 

González i Corberó estan actualment disfrutant de l'estiu. Recentment han celebrat els seus respectius aniversaris i ho han volgut compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials. Es dóna la circumstància a més que Úrsula Corberó està sortint amb Chino Darín, el fill de Ricardo Darín i un altre dels homes desitjats.   

Notícies relacionades

Pel que fa a Álex González, al mes de maig se li va atribuir una relació amb una sevillana de 23 anys que va conèixer l'any passat a la Feria de Abril, encara que de moment no hi ha hagut confirmació.

UNA ÀMPLIA LLISTA

Entre els no han arribat a la final però sí que han tingut molts vots hi ha Mario Casas, protagonista d'una de les fotos de l'estiu, Cristina Pedroche, Mario Suárez i Paula Echevarría. L'enquesta es va fer el 16 d'agost del 2016  entre 1.310 usuaris de Meetic més grans de 25 anys a Espanya.