A 'WOMAN MADAME FIGARO'

Chino Darín i Úrsula Corberó parlen per primera vegada de la seva relació sentimental

La parella d'actors es van conèixer en el rodatge de la sèrie 'La embajada'

  / ELISENDA PONS

 
mroca28605525 madrid  07 02 2015   icult  premios goya 2015  en la imagen 160627152113

/

1
Es llegeix en minuts

Chino Darín i Úrsula Corberó viuen un dels seus millors moments tant a nivell professional com en la seva vida privada: A més de triomfar en les seves carreres amb la sèrie  'La embajada' d'Antena 3, on es van conèixer, disfruten del seu amor a fora i a dins de les càmeres. La parella ha concedit una entrevista a  'Woman Madame Figaro' en què han parlat sense embuts sobre la seva relació sentimental.

Així, quan els pregunten sobre què els va sorprendre més l'un de l'altre, l'actor ha revelat: "A mi, l'energia que té Úrsula, sobretot per afrontar mals moments o coses que no li agraden. En realitat, no hem tingut moments dolents, però ella té un foc intern, una flama que pot amb tot. Aixeca l'ànim a qualsevol. És un dels seus aspectes més sorprenents. I després hi ha la seva versatilitat com a actriu i la seva professionalitat. És una dona meravellosa", ha afirmat l'actor.

I la catalana ha afegit: "¡Ha sigut un descobriment increïble! Té una energia al·lucinant i és molt graciós, noble, bo... sempre està de bon humor i et diverteix amb les seves bromes i comentaris. Com a professional, l'admiro; és un crac".

"SOM COMPANYS"

Notícies relacionades

El fill de Ricardo Darín ha revelat que la clau de la seva relació és que "ens entenem amb una mirada. És el que passa quan et comences a conèixer cada vegada més i t'entens. Som companys, disfrutem fent coses junts. Fins i tot amb aquestes fotos. Al principi, jo estava en desacord amb la idea, perquè n'hi ha prou que siguem parella i treballem junts per seguir posant llenya al foc. Però qualsevol cosa que faig amb ella, la disfruto. Així que al final vaig pensar: provem-ho...", ha confessat el protagonista de 'Pasaje de vida'.

I per acabar, l'ex d'Andres Velencoso ha assenyalat: "És encantador, un amor. Entre nosaltres, més que 'feeling', hi ha entesa, comunicació. Ens sobren les paraules, tenim molta complicitat", assegura.