INSULTS DIVERSOS

Facebook inhabilita el compte de Willy Toledo

La xarxa social impedirà a l'actor publicar continguts durant un mes per haver dit "cuc" a l'atleta Orlando Ortega

 

  / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Facebook ha inhabilitat el compte de l'actor Willy Toledo i no permetrà que publiqui al seu perfil durant 30 dies. La prohibició té el seu origen en els comentaris que l'actor va fer sobre Orlando Ortega, l'atleta d'origen cubà que va obtenir una medalla d'or representant Espanya als Jocs de Rio. 

L'actor va iniciar els seus comentaris despectius la setmana passada qualificant Ortega de 'cuc'

Toledo va rebre nombroses crítiques per aquest apel·latiu i va voler respondre amb el següent missatge: "A aquesta gent, a aquest ens mediaticopopular, colèric, fanàtic i ignorant, no li importa aquest home, a qui oblidaran l'endemà de la seva última victòria, el que els fot és que em cagui en la seva medalla de merda i en el seu patriotisme alienant i lucratiu".

"Em cago set vegades en la vostra medalla, fruit del compromís de la Revolució Cubana amb l'ésser humà i comprada amb els vostres bruts diners robats al poble treballador espanyol, i li desitjo de tot cor al senyor atleta que sobrevisqui de la millor manera possible a l'oblit i, de nou, a la pobresa. A aquesta pobresa que ell encara no coneix, la pobresa i el menyspreu del capitalisme racista, que tot ho converteix en misèria", expressava posteriorment. 

Notícies relacionades

L'intèrpret no ha quedat fred davant la prohibició de Facebook, ja que immediatament ha denunciat la situació en plataformes com WhatsApp. 

Facebook té total autorització per deshabilitar els comptes que rebin nombroses denúncies per part dels altres usuaris, fet no gaire estrany tractant-se de Willy Toledo.