La resposta de Manuela Carmena al "em cago en els teus morts" de Willy Toledo

L'alcaldessa de Madrid contesta a les acusacions de l'actor a compte de la llei de memòria històrica

 

  / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

"Tu et cagues en els nostres morts, jo em cago en els teus". Aquesta va ser una de les perles que l'actor Willy Toledo va dedicar a Manuela Carmena per la Comissió de Memòria Històrica que l'ajuntament madrileny ha impulsat recentment. 

L'artista va utilitzar la plataforma de Facebook per expressar la seva opinió i carregar contra Carmena. Preguntada sobre aquesta polèmica en una roda de premsa, l'alcaldessa de Madrid ha tret transcendència a les paraules de Toledo i fins i tot l'ha disculpat afirmant que no va voler dir realment el que va publicar a les xarxes socials. La regidora ha recordat a més que l'elecció dels membres del comissionat de la Memòria Històrica no la va fer ella sinó la seva presidenta, Paca Sauquillo, "una dona que ha demostrat tenir molt clar el que ha de ser una societat democràtica i els seus valors".

Notícies relacionades

"No ho he vist, però segurament no ha volgut dir això", ha afirmat Carmena sobre les paraules de Toledo després de participar en una reunió veïnal al districte d'Usera.