Charlie Sheen anima altres famosos amb VIH a fer-ho públic

 

  / GTRES

1
Es llegeix en minuts
A. GARCÍA / BARCELONA

L'actor Charlie Sheen va anunciar l'any passat que era portador del virus d'Immunodeficiència humana (VIH)Charlie SheenVIH després que la seva exparella li demanés grans quantitats de diners si no volia que ho fes públic. Llavors va optar per ser ell qui ho expliqués per alliberar-se del xantatge i ara anima altres famosos que tenen la malaltia a prendre la mateixa decisió que ell per acabar amb els prejudicis.

El nord-americà ha utilitzat l'edició alemanya de la revista 'Playboy' per fer aquesta crida a altres personatges coneguts que siguin seropositius. "Estaria bé que altres famosos anunciessin públicament que estan infectats pel VIH. Això ajudaria a millorar les coses", ha declarat, mostrant-se convençut que és una manera d'acabar amb els "molts prejudicis" que hi ha associats a aquesta malaltia.

Tal com li va demanar en el seu dia Magic Johnson, el que va ser l'actor més ben pagat de la televisió per la seva participació en la sèrie 'Dos hombres y medio' no té cap problema a parlar de la seva malaltia i assegura que la gent li reconeix el gest. "La gent em para pel carrer i em felicita per haver-me atrevit", assegura. I explica que haver fet aquest pas li dóna "la responsabilitat de ser més bona persona i ajudar una altra gent".

ANUNCIANT DE PRESERVATIUS

Notícies relacionades

En la seva lluita de conscienciar la gent dels problemes de les malalties de transmissió sexual, l'artista, de 50 anys, ha tornat a aparèixer recentment en la pantalla com a  protagonista d'un anunci de la marca de preservatius Lelo HexpreservatiusLelo Hex.

Durant l'espot tracta de fer veure a l'espectador la importància de l'ús del preservatiu per "evitar problemes, des de malalties a embarassos no desitjats". I explica que va acceptar la proposta perquè "el preservatiu és una cosa de la qual la gent no vol parlar" "Així que se'm va ocórresr que si jo m'involucrava d'alguna forma es començaria a parlar més del tema", afegeix.