BELLESES DE CAMPIONAT

Els més guapos de Rio

Els Jocs Olímpics descobreixen els esportistes més atractius de l'any

 

  / INSTAGRAM

5
Es llegeix en minuts
A. ROCASALVA / EL PERIÓDICO

Els Jocs mostren al món una legió d’esportistes que mereixerien penjar-se una medalla en atractiu.

MIREIA BELMONTE, NEDADORA

MIREIA BELMONTE, NEDADORALa badalonina ha aconseguit el seu somni de guanyar l’or. La nena de 5 anys que es va capbussar per primera vegada en una piscina per recomanació mèdica és una campiona. Amb 25 anys, aquesta rossa d’ulls clars es defineix com a «femenina i coqueta». Ha protagonitzat multitud de portades i campanyes publicitàries.

CAROLINA WOZNIACKI, TENNISTA

CAROLINA WOZNIACKI, TENNISTAL’aparició d’aquesta noia de 26 anys com a abanderada del seu país va venir acompanyada d’una sonora ovació per part del públic de Maracanà. Exnúmero u del món, desperta passions. L’anomenen Sweet Caroline i ha posat despullada, amb certes parts del cos cobertes amb pintura, per a la portada de 'Sports Ilustrated'.

DARIA KLIXINA, SALTADORA DE LONGITUD

DARIA KLIXINA, SALTADORA DE LONGITUDA aquesta bellesa russa de 25 anys li han dit traïdora per acceptar participar en els Jocs sota la bandera neutral, després que el COI recolzés el veto a l’atletisme rus al considerar que el Govern de Vladímir Putin va organitzar una trama de dopatge. «Ningú em posa límits, només jo», afirma, mostrant la seva forta personalitat. 

DAFNE SCHIPPERS, VELOCISTA 

DAFNE SCHIPPERS, VELOCISTA Té 24 anys i, a penes dos mesos després d’anunciar que deixava l’heptatló, es va consagrar com a campiona del món de 200 metres. Rossa de gairebé 1,80 metres, és la tercera dona més veloç en aquesta distància. Youtube és ple de vídeos dels seus seguidors homenatjant-la. Protagonitza la campanya Nike Running.

FEDERICA PELLEGRINI, NEDADORA

FEDERICA PELLEGRINI, NEDADORAAmb 28 anys, ha marxat de Rio sense medalla, on ha competit amb rivals més joves. Té 420.000 seguidors a Instagram i tres rècords mundials. La seva bellesa té un cert aire salvatge. Amb els cabells a l’estil garçon i un tatuatge que diu Rock and roll, ha sigut portada de Vanity Fair i imatge de firmes com Swarovski.

IÚLIA EFIMOVA, NEDADORA

IÚLIA EFIMOVA, NEDADORALa sospita de dopatge pesa sobre aquesta esportista de 24 anys després d’aconseguir la medalla de plata en els 100 metres braça a Rio. Figurava en la llista dels maleïts per dos positius en la seva carrera i les seves rivals a l’aigua, sobretot les nedadores nord-americanes, no l’hi han perdonat. Els que sí que l’hi perdonen tot són els seus milers de fans a les xarxes socials, on se la veu sovint posant en actitud sensual i amb banyadors que deixen molt poc espai a la imaginació.

ANA IVANOVIC, TENNISTA

ANA IVANOVIC, TENNISTANúmero 26 al rànquing de la WTA, de 28 anys i 1,84 metres, va ocupar el lloc 23è de les 100 dones més guapes del món a la llista de la revista FHM. Ha posat per a Sports Illustrated, Esquire i GQ, i té un milió de seguidors a Instagram. Va estudiar finances i castellà a la universitat, i afirma que la gent hauria de conèixer-la més per com juga que per ser guapa. Es va casar en secret amb un futbolista del Manchester United fa un mes.

SAÚL CRAVIOTTO, PIRAGÜISTA

SAÚL CRAVIOTTO, PIRAGÜISTAEl lleidatà de 31 anys compagina el piragüisme amb la seva professió (és policia), encara que confessa que li és difícil conciliar l’esport d’elit amb la seva família i la feina. Arriba als seus tercers Jocs amb un or i una plata. Diuen que li fan els uniformes a mida perquè té l’esquena i els braços massa grans. Moreno d’ulls verds, casat i pare d’una nena, ha protagonitzat recentment un reportatge sobre el seu dia a dia per a Fox Sports. El patrocina Reebok.

PITA TAUFATOFUA, TAEKWONDISTA

PITA TAUFATOFUA, TAEKWONDISTAL’abanderat de Tonga va aconseguir situar el seu país al mapa després de  desfilar untat amb oli de coco i amb la faldilla tradicional. Als seus 33 anys, s’ha convertit en tot un sex symbol amb més de 125.000 fans a Instagram. Les models Adriana Lima i Alessandra Ambrosio, reporteres a Rio, ja l’han entrevistat. Quan no s’entrena, ajuda en un centre per a nens discapacitats i sense sostre.

DANELL J. LEVYVA, GIMNASTA

DANELL J. LEVYVA, GIMNASTAVa néixer a Cuba, però aquest jove de 24 anys representa els EUA en barra horitzontal i paral·leles. Presumeix de nòvia a Instagram, però el 2012 es va guanyar la fama de faldiller quan una exparella ofesa va penjar a internet imatges pujades de to que l’atleta li havia enviat. De petit era un nen grassonet i supersticiós: encara avui usa la seva manta blava de la sort abans de competir. Només ell i la seva mare poden tocar-la.

JAMES MAGNUSSEN, NEDADOR

JAMES MAGNUSSEN, NEDADORVa ser campió del món de natació del 2011 al 2013, i es va convertir en el més ràpid a cobrir els 100 metres. La sort no li ha somrigut a Rio i ha hagut de conformar-se amb un bronze. No obstant, aquest esportista de 25 anys i 1,98 metres és molt popular al seu país. Ha guanyat dos anys seguits el premi Home de l’Any per la seva imponent presència i és imatge de diverses firmes, entre elles els rellotges Lacroix.

CAMILLE LACOURT, NEDADOR

CAMILLE LACOURT, NEDADORAls seus 31 anys, ha marxat de Rio sense medalla i acusant de dopatge els rivals xinesos. Considerat l’esportista francès més atractiu, amb ulls color aiguamarina i dos metres d’altura, és ambaixador de Clarins Men i model de Carnet de Vol. La seva ex, Valérie Bègue, va ser  Miss França. Amb ella comparteix la custòdia de la seva filla.

TOM DALEY, SALTADOR DE TRAMPOLÍ

Notícies relacionades

TOM DALEY, SALTADOR DE TRAMPOLÍLa vida d’aquest jove de 22 anys no deixa indiferent a ningú. Amb només 14 anys, va debutar als Jocs Olímpics de Pequín. Va perdre el seu pare amb 17 anys i s’ha convertit en una icona gai, amb un passat d’assetjament escolar. És tota una celebritat al seu país des que va fer pública la seva relació sentimental amb el guionista i productor nord-americà Dustin Lance Black, 20 anys més gran que ell. Junts han celebrat la medalla de bronze aconseguida a la cita de Rio.

CLEMENTE RUSSO, BOXEJADOR

CLEMENTE RUSSO, BOXEJADORExpolicia d’una ciutat de la regió de Nàpols, va ser descobert al guanyar l’or al Mundial de Boxa Aficionada el 2007. Des d’aleshores, compagina la direcció d’un gimnàs amb l’esport d’elit i una breu carrera com a actor. El 2011 va encarnar Rosario, un prometedor boxejador criat als carrers de Nàpols a Tatanka. El seu sonat casament amb la judoka Laura Maddaloni el 2008 va ser portada a la premsa italiana.