PER A LA CADENA NBC

Adriana Lima i Alessandra Ambrosio exerceixen de reporteres a Rio

fimedio34999570 gente andrea lima instagram160808135943

fimedio34999570 gente andrea lima instagram160808135943

1
Es llegeix en minuts

Si Gisele Bündchen, amb el seu llarg vestit daurat, va brillar com una perfecta 'garota d'Ipanema' en la cerimònia inaugural dels Jocs de Rio a Maracanà, les seves col·legues Adriana Lima i Alessandra Ambrosio també estan exercint d''ambaixadores' del país.

Les dues supermodels han firmat un acord amb la cadena nord-americana NBC i estan treballant com a corresponsals durant els Jocs per mostrar, això sí, la cara més amable del Brasil, en especial els seus paisatges, la seva cultura i la seva gastronomia.

AMIGA DE NEYMAR

Les dues models, que han sigut àngels de Victoria's Secret, han estat gravant aquest cap de setmana a les platges de Rio de Janeiro i han tingut l'ocasió d'entrevistar alguns esportistes. “És evident que estaré molt pendent de Neymar, perquè és un bon amic”, ha explicat Alessandra Ambrosio, que va protagonitzar una campanya de publicitat amb el futbolista del Barça i han coincidit a Barcelona. La jove va posar a la platja en biquini i amb la bandera del seu país. 

Notícies relacionades

Alessadra Ambrosio també va assistir aquest cap de setmana a un acte publicitari d'Omega, el cronometrador oficial dels Jocs. Es tractava de l'obertura de l'Omega House de Rio de Janeiro. L'actor britànic Eddie Redmayne, ambaixador de la marca, va exercir d'amfitrió i entre els convidats hi havia Albert de Mònaco.

Tant Alessandra Ambrosio com Adriana Lima ja van aparèixer a la cerimònia de clausura dels Jocs de Londres el 2012 representant la ciutat de Rio de Janeiro, que agafava llavors el testimoni de la capital britànica. I Adriana Lima és l'única persona que ha aconseguit protagonitzar dos anuncis diferents en un mateix descans d'una final de la Super Bowl, anuncis que són vistos per milions d'espectadors.