CONVIDATS INESPERATS

Bono, The Edge i Adam Clayton, en un comiat de solter a València

Els tres membres d'U2 es presenten per sorpresa a la festa d'uns amics irlandesos

bono-valencia

bono-valencia

2
Es llegeix en minuts

El líder de la banda U2Bono, el seu guitarrista,The Edge, i el seu baixista, Adam Clayton, van deixar estupefactes els clients del pub Jockey de València quan, sense avisar, es van presentar en una festa privada, on van demanar degustar cerveses nacionals i escoltar música que no fos la seva. Nom'rd va faltar el bateria, Larry Mullen.

Així ho ha relatat aquest divendres el propietari del local, David Núñez, que encara està al·lucinat per l'experiència d'ahir a la nit, quan els tres membres del grup irlandès de rock més famós del món van aparèixer pel seu local a les 10 de la nit.

Era una festa privada a la terrassa del restaurant club amb motiu d'un casament i els seus organitzadors (irlandesos) havien avançat que hi anirien “persones importants”, sense especificar més detalls. Segons sembla, Bono és amic del nuvi que contraurà matrimoni amb una valenciana en un lloc i una data desconeguts.

"TREMPATS I MOLT SIMPÀTICS"

“¡I de sobte ens vam adonar que eren ells!”, assenyala Núñez en al·lusió a BonoThe Edge i Adam Clayton. Van estar, relata el propietari, relaxats, “trempats i molt simpàtics”, i van demanar tastar cerveses nacionals durant les prop de dues hores i mitja que va durar la festa, així com que no sonessin cançons del seu extens i famós repertori.

“Estem encara al·lucinats”, reconeix Núñez, que destaca la naturalitat amb què es va desenvolupar la festa privada i el comportament d'aquestes estrelles mundials del rock, que actualment no es troben immersos en gira alguna.

Els tres membres de U2 es van deixar fotografiar amb ell i amb un altre dels seus socis i tot just amb un parell de persones més que passaven pel carrer quan va finalitzar la festa i els van reconèixer al passar pel seu costat davant aquest local de moda, situat en ple centre de la ciutat.

El grup irlandès mai ha actuat, en els seus 36 anys de vida, en terres valencianes, malgrat els infructuosos intents fa uns anys del llavors president de la Diputació de València, Alfonso Rus -bateria en les seves estones lliures i reconegut aficionat de U2-, de fitxar-los per a un concert.

Notícies relacionades

A més, el club de seguidors de U2 més important d'Espanya i un dels més rellevants i actius a nivell mundial està radicat en la capital del Túria, U2 València.

La presència inesperada de U2 a la festa valenciana recorda la visita sorpresa el maig d'aquest any de Matt Damon a Xàbia, on va anar per celebrar el casament d'un concunyat.

Temes:

U2 Bono