ENTREVISTA A 'ELLE'

Carla Bruni: "Sóc una bastarda i m'agraden els bastards"

La dona de Sarkozy confessa que el 2008 va saber que era filla d'un home diferent del pare amb qui es va criar

 

  / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Carla Bruni ha parlat obertament sobre la seva vida i el seu matrimoni amb Nicolas Sarkozy. "Si m'assabentés que el meu marit m'enganya, m'ho prendria molt malament, realment malament, això segur. Podria arribar a cometre alguna atrocitat, com tallar-li el coll o les orelles mentre dorm, per exemple", ha confessat amb un gran sentit de l'humor en l'entrevista que ha concedit a l'edició francesa de la revista 'Elle'.

L'ex primera dama de França ha afegit: "Crec que s'ha d'evitar ser-li infidel a la teva parella si es pot, és una cosa molt perillosa. És un dels camins que acaba conduint a la separació. A més, des del meu punt de vista, la fidelitat és una condició essencial en un matrimoni".

Aquesta declaració no té res a veure amb el seu matrimoni, ja que ella l'ha qualificat d'història de "novel·la romàntica". "Amb el meu marit he descobert una cosa que mai m'hauria pensat que em passaria a mi: viure un verdader amor a primera vista com en les novel·les romàntiques. M'he convertit en la típica dona d'una parella convencional, cosa que vaig pensar que mai podria ser", ha reconegut l'exmodel.

"M'AGRADEN MOLT ELS BASTARDS"

Notícies relacionades

Després de la mort del seu pare, la seva mare, el 2008, li va confessar que ella havia nascut fruit d'un idil·li que va mantenir, quan encara estava casada, amb un home de negocis que havia conegut al Brasil.

"Jo sóc una bastarda i m'agraden molt els bastards, d'altra banda", ha expressat. "¡El meu marit també és de gènere mestís, no s'assembla gens a aquestes elits de què es parla, no forma part de l''establishment' i això m'encanta!", conclou.