EMPIPAMENT AMB LA PREMSA

La infanta Elena perd els papers: "Aneu-vos-en a la merda"

La germana del Rei no suporta que la premsa li pregunti per la mort de Leandre de Borbó ni per les sortides de Froilà

Elena saluda els assistents a la sortida de la basílica-santuari de Medinaceli, on ha complert amb la tradició que cada any porta un membre de la Família Reial a venerar i besar el peu de la imatge del Crist el primer divendres de març.

Elena saluda els assistents a la sortida de la basílica-santuari de Medinaceli, on ha complert amb la tradició que cada any porta un membre de la Família Reial a venerar i besar el peu de la imatge del Crist el primer divendres de març. / EFE / ZIPI

1
Es llegeix en minuts

La infanta va anar diumenge passat al Gran Premi del Memorial Santiago Pérez Seoane com a encarregada de presentar i entregar el trofeu. 

Diversos periodistes i fotògrafs van aprofitar la seva presència en l'acte per fer-li preguntes sobre la seva vida personal, com el perquè de no anar al funeral de Leandre de Borbó o sobre les visites de Froilà, el seu fill, a diversos locals d'oci nocturn a Madrid. 

La germana de Felip VI va semblar no reaccionar gaire bé davant els temes plantejats i va suplicar als mitjans presents que deixessin de gravar-la. "Em poden deixar una mica tranquil·la, per favor. Deixa de gravar", els va dir. 

Al no atendre a la seva petició, la Infanta es va dirigir a la premsa exclamant acaloradament : "¡Aneu-vos-en a la merda!", un comportament no gaire habitual en la duquessa de Lugo. 

UNA MALA RATXA AMB ELS MITJANS

El diumenge 19 de juny es va celebrar el funeral del seu oncle avi, Leandre de Borbó, fill bastard d'Alfons XIII fins que va ser reconegut com a legítim el 2003. La infanta no hi va assistir perquè tenia un compromís a l'hipòdrom de la Zarzuela, fet que hauria suscitat les preguntes dels mitjans.

Notícies relacionades

Per un altre costat, la seva reacció també es podria deure al gran nombre d'històries sobre el seu fill publicades en els últims mesos. Una de les més recents assegurava que el que va ser duc de Lugo va haver de trucar a la policia perquè aquesta busqués el seu fill en una cèntrica discoteca de Madrid.