CASAMENT A LA GREGA

Kylie Minogue s'ha casat en secret amb el seu nòvio

Coincidint amb l'aniversari de la cantant, la parella ha contret matrimoni a l'illa de Sifnos

 

 

1
Es llegeix en minuts

Kylie Minogue i el seu nòvio, l'actor britànic Joshua Sasse (20 anys més jove que ella), s'han casat en una illa grega, segons ha publicat la web 'Woman's Day'.

Sembla que "el secret més ben guardat", com el defineixen en aquest portal fonts pròximes a la cantant, ha quedat al descobert. La notícia s'ha propagat pels mitjans australians:

L'enllaç hauria tingut lloc el 28 de maig, coincidint amb l'aniversari de l'artista, que el va voler convertir en una doble celebració, a la paradisíaca illa grega de Sifnos, a prop de Santorí.

VIATGE D'ANADA I TORNADA A CÀRREC DELS NUVIS

Notícies relacionades

Segons han afirmat fonts pròximes, la parella hauria pagat als seus convidats el viatge d'anada i tornada en primera classe fins a la petita illa des d'Austràlia, la Gran Bretanya i els Estats Units, d'on procedeixen els convidats.

Malgrat el secretisme, els nuvis han deixat alguna pista a les seves xarxes socials. El dia del seu aniversari, la intèrpret de 'Chiggy Wiggy,' va escriure: "Ha sigut màgic" al seu compte d'Instagram, en què agraeix les felicitacions pel seu aniversari, però referint-se també a la romàntica celebració que va viure per partida doble.

Temes:

Kylie Minogue