TRASLLAT IMMINENT

Charlie Sheen prepara el seu retir a Mèxic

L'actor compra tres propietats a Rosarito

1
Es llegeix en minuts
IDOYA NOAIN / NOVA YORK

Charlie Sheen canvia d’escenari, encara que no se’n va gaire lluny del Hollywood on la seva agitada vida ha superat els excessos de molts guions. El coprotagonista de Dos hombres y medio, que mesos enrere va anunciar que és portador del virus de la sida, ha comprat per gairebé un milió de dòlars tres propietats a la localitat mexicana de Rosarito, a Baixa Califòrnia, a 20 quilòmetres al sud de la frontera i a tres hores de Los Angeles.

    Segons ha explicat al tabloide britànic Daily Mail Scott Weier, l’agent immobiliari de l’actor, als 50 anys Sheen planeja mudar-se a aquesta localitat que als 80 i 90 va ser un destí popular per a turistes nord-americans i joves que buscaven festa durant l’spring break però que va anar perdent el seu imant per la narcoguerra i ara intenta ressorgir. 

UNA CASA «HUMIL» / «Està cansat de la carrera de bojos dels EUA i vol fer alguna cosa diferent. Vol que les coses siguin molt més tranquil·les i simples, ha après dels seus errors i no vol canviar només la seva direcció, sinó la seva vida», ha dit Weier, que ha afegit que Sheen ha comprat una casa de 250 metres quadrats «humil», així com les dues propietats adjacents que mantindrà buides per garantir-se la privacitat. 

Notícies relacionades

    Amb Los Angeles a només tres hores de cotxe i els Baja Studios (on es van rodar parts de Titanic) ubicats a Rosarito, la mudança no significa que Sheen hagi de deixar de treballar. I treballar probablement li farà falta. En la documentació legal presentada en la lluita judicial amb les seves exdones Denise Richards i Brooke Mueller, en què a l’abril va aconseguir reduir de 55.000 a 10.000 dòlars mensuals la manutenció que dóna a cadascuna pels dos fills de cada matrimoni, Sheen ha assegurat que deu 13 milions de dòlars.

    Aquest mateix mes ha hagut de pagar un milió a Keith Fitzgerald, un antic empleat que el va demandar per acomiadar-lo precipitadament, per evitar el judici. I com guinda, American Express l’ha portat als tribunals per reclamar-li un deute de prop de 300.000 dòlars. 

Temes:

Charlie Sheen