INICIATIVA SOLIDÀRIA

Shakira, Raphael, Adrià i Valverde se sumen a la campanya de recollida de llet

L'Obra Social La Caixa impulsa amb el Banc d'Aliments 'Cap nen sense bigoti', en què participen diversos famosos

fimedio33923902 gente    personalitats del m n de la cultura i l e160517181743

fimedio33923902 gente personalitats del m n de la cultura i l e160517181743

1
Es llegeix en minuts

El xef Ferran Adrià, els cantants Shakira Raphael, l'actriu María Valverde, la religiosa sor Lucía Caram, el futbolista del Chelsea Pedro Rodríguez i la seva fundació, i els jugadors de bàsquet Rudy Marta Fernández són algunes de les personalitats que s'han sumat a la campanya 'Cap nen sense bigoti', que recull llet per a famílies en risc d'exclusió social.

La iniciativa, que consisteix a fer que uns famosos reptin altres amics seus a les xarxes socials a "posar-se el bigoti" per les persones desafavorides, ha sigut impulsada per l'Obra Social La Caixa i el Banc d'Aliments, que pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen 235.637 persones ateses pels bancs d'aliments catalans, 41.000 dels quals són nens d'entre 1 i 16 anys, que podrien veure afectat el seu creixement a causa d'aquesta greu carència.

DONATIUS FINS AL 15 DE JULIOL

Notícies relacionades

La recollida física de llet s'està portant a terme fins al dia 20 de maig a les 1.394 oficines de La Caixa a Catalunya. Així mateix, l'acció solidària es promou als 57 centres de grans amb què compta l'Obra Social La Caixa al territori, així com el Palau Macaya, CosmoCaixa i CaixaForum de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.

Fins al 15 de juliol es podran realitzar donatius econòmics a la pàgina de Microdonatius de La CaixaLa Caixa o enviant un SMS amb la paraula "LLET" al 28024. L'Obra Social La Caixa posa a disposició de la campanya tots els seus caixers automàtics i canals electrònics per a les donacions econòmiques: portal de La CaixaLa Caixa (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil i canvi de Punts Estrella. També es pot fer una aportació a www.granrecollidadellet.cat.