28 set 2020

Anar al contingut

INICIATIVA SOLIDÀRIA

Shakira, Raphael, Adrià i Valverde se sumen a la campanya de recollida de llet

L'Obra Social La Caixa impulsa amb el Banc d'Aliments 'Cap nen sense bigoti', en què participen diversos famosos

El xef Ferran Adrià, els cantants Shakira Raphael, l'actriu María Valverde, la religiosa sor Lucía Caram, el futbolista del Chelsea Pedro Rodríguez i la seva fundació, i els jugadors de bàsquet Rudy Marta Fernández són algunes de les personalitats que s'han sumat a la campanya 'Cap nen sense bigoti', que recull llet per a famílies en risc d'exclusió social.

La iniciativa, que consisteix a fer que uns famosos reptin altres amics seus a les xarxes socials a "posar-se el bigoti" per les persones desafavorides, ha sigut impulsada per l'Obra Social La Caixa i el Banc d'Aliments, que pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen 235.637 persones ateses pels bancs d'aliments catalans, 41.000 dels quals són nens d'entre 1 i 16 anys, que podrien veure afectat el seu creixement a causa d'aquesta greu carència.

DONATIUS FINS AL 15 DE JULIOL

La recollida física de llet s'està portant a terme fins al dia 20 de maig a les 1.394 oficines de La Caixa a Catalunya. Així mateix, l'acció solidària es promou als 57 centres de grans amb què compta l'Obra Social La Caixa al territori, així com el Palau Macaya, CosmoCaixa i CaixaForum de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.

Fins al 15 de juliol es podran realitzar donatius econòmics a la pàgina de Microdonatius de La Caixa o enviant un SMS amb la paraula "LLET" al 28024. L'Obra Social La Caixa posa a disposició de la campanya tots els seus caixers automàtics i canals electrònics per a les donacions econòmiques: portal de La Caixa (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil i canvi de Punts Estrella. També es pot fer una aportació a www.granrecollidadellet.cat.